Integritetspolitik

 

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at identificere dig som bruger. Hvid du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”. Dette er en tekstfil, der ikke kan indeholde skadelig kode som fx virus, som gemmes på din enhed med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik mv.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se en vejledning på hvordan her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du gør dette vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Behandling af personoplysning om dig i medfør af Persondataloven §28

Generelt
Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføre til dig. Når du kontakter os pr. mail, brev, besøger vores website eller handler i vores netbutik, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer og undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din enhed, din IP-adresse, geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, typisk i forbindelse med køb af produkter, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, kommunikere med dig, samt at kunne levere de services du har efterspurgt, som fx at fremsende nyhedsbreve eller produkter. Herudover anvender vi oplysninger til at optimere vores services og indhold.

Dit samtykke benyttes som grundlag for vores behandling af dine personoplysninger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment kan evt. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
I henhold til Persondatalovens §31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 og 39 har du har ret til: At få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig; gøre indsigelse mod at oplysningerne anvendes; tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger; samt slette eller rette dine personoplysninger såfremt de er forkerte.  Henvendelse herom kan ske til: info@herrens-mark.dk. I visse tilfælde har du desuden ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet; www.datatilsynet.dk

Tilbagetrukne personoplysninger
Hvis du ikke ønsker, at Herrens Mark behandler de personoplysninger, som er nødvendige for, at vi kan administrere din tilknytning til Herrens Mark, samarbejder med os, modtage varer fra os, eller på anden måde kommunikere med os om spørgsmål med relation til Herrens Mark, kan det betyde, at du ikke kan opretholde din tilknytning, eller at vores samarbejde må ophøre.

Såfremt du ikke ønsker, at Herrens Mark skal behandle personoplysninger om dig i forbindelse med din ansøgning til stillinger, eller under din ansættelse kan det betyde, at du ikke får behandlet din ansøgning om ansættelse, eller at dit ansættelsesforhold må bringes til ophør.

Udgiver
Websitet ejers og publiceres af:

Herrens Mark ApS
CVR: 35032398
Assensvej 17
5580 Nørre Åby
Telefon: +45 64 78 10 52
E-Mail: info@herrens-mark.dk