FRI FRAGT | HURTIG LEVERING | RABAT VED KØB AF FLERE PRODUKTER

388,00 kr.

REGOBONE, 2 liter

(3 kundeanmeldelser)

Til vedligeholdelse af knogler – kvinder 50+

REGOBONE® er patenteret, fermenteret rødkløverekstrakt tilsat calcium (lactat gluconat), magnesium (citrat) og D3 vitamin (cholecalciferol). Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. Calcium og D-vitamin hjælper med at reducere tabet af knoglemineral hos kvinder efter overgangsalderen. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor i forhold til knoglebrud som følge af osteoporose.

Reduktionen i tabet af knoglemineraltæthed opnås kun med et dagligt indtag fra alle kilder på min. 1.200 mg. calcium og 20 µg D-vitamin.

In stock

10% rabat v/køb 2 valgfrie produkter
15% rabat v/køb af 3 valgfrie produkter
20% rabat v/køb af 4 valgfrie produkter

Fri fragt og hurtig levering

Effektive smagsfif
Er den specielle smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOBONE op med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie.

Smag og konsistens
Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

11003

Produktinfo

Derfor skal du vælge REGOBONE

Til vedligeholdelse af knogler – kvinder 50+.
REGOBONE er patenteret, fermenteret rødkløverekstrakt tilsat calcium, magnesium og D3 vitamin.

I en daglig dosis REGOBONE (100 ml.) får du:
• 60 mg isoflavoner/planteøstrogener
• 500 mg calcium (lactat gluconat)
• 200 mg magnesium (citrat)
• 20 μg D-vitamin (fra alger)

Rødkløver bidrager til:
• Vedligeholdelse af normale knogler
• Fermenteringen sikrer øget optagelighed af de aktive plantestoffer (planteøstrogener/isoflavoner)

Calcium og Magnesium bidrager til:
• Vedligeholdelse af normale knogler

D-vitamin bidrager til:
• Normal optagelse af calcium

Calcium og D-vitamin hjælper med:
• At reducere tabet af knoglemineral hos postmenopausale kvinder. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor ift. knoglebrud som følge af osteoporose. Reduktionen i tabet af knoglemineraltæthed opnås kun med et dagligt indtag fra alle kilder på minimum 1.200 mg calcium og 20 μg D-vitamin fra alle kilder.

REGOBONE er:
• Specifikt henvendt til kvinder 50 år og ældre

REGOBONE består af økologisk fermenteret pressesaft fra rødkløver, som er standardiseret til 60 mg planteøstrogener/isoflavoner pr. daglig dosis. Rødkløverekstrakten har et naturligt højt indhold af calcium (kalk) og D-vitamin og indeholder samtidig magnesium. Derudover er der tilsat ekstra calcium, magnesium og D3-vitamin, som er gode for knoglerne. Om sommeren høstes rødkløverplanterne når de står saftspændte i solen, hvorefter de friske planter gennemgår en proces, hvor de først presses og senere fermenteres. Dét gør at isoflavonerne (planteøstrogenerne) i rødkløveren adskilles fra sukkermolekylerne, og isoflavonerne får dermed en øget optagelighed i kroppen. Lige inden tapning, tilsættes calcium lactat gluconat, magnesiumcitrat og D3-vitamin fra alger.

Pligttekst

Vigtigt: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud skal opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør ikke anvendes til børn under 11 år. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

Forbrugerfolder

Ingredienser

Mælkesyregæret rødkløversaft (Trifolium pratense L.) *, fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier. Tilsat podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt), calcium (calcium lactat gluconat), magnesium (magnesiumcitrat) og D3-vitamin (cholecalciferol).
*fra økologisk jordbrug, udgør 100% af landbrugsingredienserne. DK-ØKO-100.

Indhold af aktive ingredienser

I en daglig dosis REGOBONE (100 ml.) får du:
• 60 mg isoflavoner/planteøstrogener
• 500 mg calcium
• 200 mg magnesium
• 20 μg D-vitamin

Valg og mængde af calcium, magnesium og D-vitamin i REGOBONE

I en daglig dosis REGOBONE (100 ml) får man :

• 60 mg planteøstrogener fra fermenteret rødkløverekstrakt
• 500 mg calcium (lactat gluconat*)
• 200 mg magnesium (citrat)
• 20 μg D-vitamin (fra alger)

Det rene fermenterede rødkløverekstrakt har et helt naturligt højt indhold af både calcium og D-vitamin. Herudover indeholder den også magnesium.

Vi har valgt at tilsætte ekstra calcium, magnesium og D-vitamin, så vi opnår ovenstående mængder ved en daglig dosis.

 • Calcium lactat gluconatVi er ikke gået på kompromis med kvaliteten af calcium i REGOBONE. Målet var at tilsætte calcium citrat, men den kunne ikke opløses i ekstraktet, så derfor faldt valget på calcium lactat gluconat som netop er opløselig i ekstraktet.  Samtidig har det en optagelighed på niveau med calcium citrat. Vi har valgt at tilsætte ekstra så vi når en dagsdosis på 500 mg calcium, dels fordi vi i løbet af dagens måltider får tilført calcium (bl.a. gennem mælkeprodukter, grønt, brød og korn) men også fordi vi ikke kan optage mere end 500 mg calcium i løbet af 4 timer. Fødevarestyrelsen anbefaler 800-1000 mg calcium dagligt for personer der har specifikt behov for at styrke deres knogler.
 • Magnesium citrat
  Vi har valgt at tilsætte ekstra magnesium så vi når op på 200 mg pr. daglig dosis; således at vi opnår forholdet mellem calcium og magnesium ca. 2:1.
 • D3-Vitamin (fra alger)
  Her har vi valgt at tilsætte ekstra D-vitamin, ud over det naturlig indhold i den rene fermenterede rødkløverekstrakt, således at vi en daglig dosis får 20 μg.
  20 μg D-vitamin er netop den mængde som Fødevarestyrelsen anbefaler personer som har specifikt behov for at styrke deres knogler.

Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterierne i rødkløverekstraktet er opformeret under gæringen. Derfor er det ikke muligt at fastslå en entydig mængde, da store udsving kan forekomme.

Dosering

Print doseringsvejledning

Daglig dosis: 50ml to gange dagligt, i forbindelse med et måltid.
Hvis du glemmer en dosis, skal du ikke fordoble den følgende dosis, men blot fortsætte med den normale dagsdosis.
Kartonen skal vendes på hovedet, og rystes grundig inden hver dosering for opblanding af plantestofferne.

Hvor mange dage har jeg til i 1 karton?
• 1 liter: 100 ml/dag = 10 dage
• 2 liter: 100 ml/dag = 20 dage

Effektive smagsfif

Er den specielle smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOBONE op med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie.

Smag og konsistens

Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt.

Holdbarhed: Se bedst før dato på karton. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Når du skal på ferie

Det er bedst at tage en halvfyldt pose med. Alternativt kan det fyldes på små plastflasker, som presses sammen så luften trykkes ud og ekstraktet ilter mindst muligt.

Bag-in-box

Bag in box-princippet sikrer en stabil, praktisk og hygiejnisk emballage, der beskytter produktet mod iltning, der påvirker holdbarheden. Efterhånden som posen tømmes falder den sammen omkring det resterende indhold. Dette forhindrer at ekstraktet ilter. Derfor ændrer holdbarheden sig ikke efter åbning.

Fermentering med mælkesyrebakterier

Fermenteringen med mælkesyrebakterier er en naturlig proces, der er helt unik for urteekstrakterne fra Herrens Mark. Først og fremmest betyder fermenteringen, at ekstraktet opnår en pH-værdi på ca. 4, hvor det kun er mælkesyrebakterier, der trives. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler. REGOBONE er ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

I vores Viden om kan du læse meget mere om rødkløver, knogler og fermentering.

3 anmeldelser af REGOBONE, 2 liter

 1. Ingelise

  Jeg begyndte efter samråd med egen læge på fermenteret rødkløverekstrakt. Jeg fik “mit liv tilbage”! Fantastisk med et produkt til knoglerne, hvor man får det hele i et og samme produkt; fermenteret rødkløver, calcium, magnesium og D-vitamin. Jeg vil helt klart anbefale REGOBONE. Smagen, ja den vænner man sig til 😂

 2. Tina

  Efter lidt over et år med brug af fermenteret rødkløverekstrakt kan jeg sige, at det i høj grad har hjulpet med at vedligeholde mine knogler. Så trods den lidt funky smag så fortsætter jeg 😉 Tusind tak for jeres helt fantastiske produkt.

 3. Lise

  Jeg har i nogle år indtaget fermenteret rødkløverekstrakt med god virkning på mit knogletab. Jeg har prøvet flere forskellige produkter, men den mest effektive metode til at vedligeholde og opbygge mine knogler har været mit daglige indtag af REGOBONE – hvilket ses på mine resultater. Et naturligt produkt – der for mig har været helt uden gener.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOBONE.

”Jeg begyndte efter samråd med egen læge på fermenteret rødkløverekstrakt. Jeg fik “mit liv tilbage”! Fantastisk med et produkt til knoglerne, hvor man får det hele i et og samme produkt; fermenteret rødkløver, calcium, magnesium og D-vitamin. Jeg vil helt klart anbefale REGOBONE. Smagen, ja den vænner man sig til”

REGOBONE

Ingelise

”Efter lidt over et år med brug af fermenteret rødkløverekstrakt kan jeg sige, at det i høj grad har hjulpet med at vedligeholde mine knogler. Så trods den lidt funky smag så fortsætter jeg. Tusind tak for jeres helt fantastiske produkt.”

REGOBONE

Tina

"Jeg har i nogle år indtaget fermenteret rødkløverekstrakt med god virkning på mit knogletab. Jeg har prøvet flere forskellige produkter, men den mest effektive metode til at vedligeholde og opbygge mine knogler har været mit daglige indtag af REGOBONE – hvilket ses på mine resultater. Et naturligt produkt – der for mig har været helt uden gener."

REGOBONE

Lise