FRI FRAGT | HURTIG LEVERING | RABAT VED KØB AF FLERE PRODUKTER

388,00 DKK

REGOPUR, 2 liter – ØKO

(3 kundeanmeldelser)

Til normal fordøjelse og leverfunktion

REGOPUR® er et økologisk kosttilskud der indeholder fermenteret mælkebøtteekstrakt. Mælkebøtte understøtter en normal mave- og leverfunktion og bidrager med den præbiotiske effekt til mave-tarmsystemets velbefindende. Mælkebøtten i REGOPUR er høstet fra friske, økologiske urter. Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.

In stock

10% rabat v/køb 2 valgfrie produkter
15% rabat v/køb af 3 valgfrie produkter
20% rabat v/køb af 4 valgfrie produkter

Fri fragt og hurtig levering

Effektive smagsfif
Er den bitre smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOPUR op med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie. Vi anbefaler dog så vidt muligt at drikke REGOPUR rent.

Smag og konsistens
Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

11002

Beskrivelse

REGOPUR fremstilles af pressesaften fra friske økologiske mælkebøtte- blade, blomster og rødder. De friske, smørgule blomster og grønne blade høstes i foråret, på det tidspunkt hvor de indeholder mest saft og kraft. Tilsvarende høstes rødderne i efteråret, hvor den højeste koncentration af bitterstoffet findes i plantens rødder.

Mælkebøttens bitterstoffer har gjort den værdsat som naturmedicin. Den er blevet sat i forbindelse med god fordøjelse, udrensningsprocesser og et deraf større velvære i kroppen. Mælkebøttesaften er et alsidigt udrensningsprodukt med rigtig mange anvendelsesmuligheder og kan være til glæde for alle, hvor fordøjelsen og leveren trænger til en hjælpende hånd.

Mælkebøtte:
• Understøtter mave- og leverfunktion
• Understøtter fordøjelsen
• Indeholder bitterstoffer
• Kan anvendes dagligt, eller som 3-måneders kur

REGOPUR er:
• Upasteuriseret
• Uden alkohol og tilsætningsstoffer
• Vegansk
• Økologisk

Fermenteringen med mælkesyrebakterier er en naturlig proces, der er helt unik for urteekstrakterne fra Herrens Mark. Først og fremmest betyder fermenteringen, at ekstraktet opnår en pH-værdi på ca. 4, hvor det kun er mælkesyrebakterier, der trives. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler. REGOPUR er heller ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

I vores Viden om kan du læse meget mere om mælkebøtter, fermentering, udrensning og fordøjelse.

Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark, REGOPUR er fermenteret med mælkesyrebakterier fra en podekultur som er produceret på Herrens Mark. Det vil sig at du med REGOPUR både får probiotika (de levende mælkesyrebakterier) og præbiotika som også kan refereres til som ”madpakken” til probiotika – nemlig mælkebøtten. Begge elementer som er kendt for at bidrage til en sund tarmflora.

Mælkesyregæret saft af mælkebøtte (Taraxacum officinale L.)*, fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier. Tilsat podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt). *fra økologisk jordbrug

Du kan med fordel anvende REGOPUR dagligt. Daglig dosis er da 1-2 bægre (30-60 ml). Vi anbefaler, at du indtager REGOPUR i forbindelse med et måltid, gerne både ved morgen- og aftensmåltidet. Ved kroniske tilstande anbefales 90 ml (3 bægre) dagligt, indtil effekten mærkes. Derefter 60 ml dagligt Bruges ekstraktet som en udrensningskur anbefaler vi, at den bruges over minimum en 3-måneders periode:

Uanset om du tager REGOPUR som et fast dagligt tilskud eller som en udrensningskur anbefaler vi altid at du starter med en langsom optrapning:
1. uge: 1 bægre dagligt (30 ml)
2. uge: 2 bægre dagligt (60 ml)
3. uge: 3 bægre dagligt (90 ml)
Efterfølgende: 1-3 bægre dagligt (30-90 ml)

Hvor mange dage har jeg til i én karton?
1 liter: 30 ml/dag = 33 dage
1 liter: 60 ml/dag = 16 dage
1 liter: 90ml/dag = 11 dage

2 liter: 30 ml/dag = 66 dage
2 liter: 60 ml/dag = 33 dage
2 liter: 90ml/dag = 22 dage

Opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt.
Holdbarhed: Se bedst før dato på karton. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Det er bedst at tage en halvfyldt pose med. Alternativt kan det fyldes på små plastflasker, som presses sammen så luften trykkes ud og ekstraktet ilter mindst muligt.

Bag in box-princippet sikrer en stabil, praktisk og hygiejnisk emballage, der beskytter produktet mod iltning, der påvirker holdbarheden. Efterhånden som posen tømmes falder den sammen omkring det resterende indhold. Dette forhindrer at ekstraktet ilter. Derfor ændrer holdbarheden sig ikke efter åbning.

VIGTIGT:
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Skal opbevares uden for små børns rækkevidde. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Forsigtighed anbefales ved galdesten, kontakt evt. lægen inden brug.

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO
og REGOPUR.

”Jeg har drukket REGOPUR fra Herrens Mark i en periode nu, og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform, og min krop føles bare let og veltilpas.”

Tove Lehmann1 1

REGOPUR

Tove Lehmann

”Kunne mærke effekten allerede efter første dag og den har været der lige siden. Jeg har taget REGOMEO, fermenteret rødkløverekstrakt i 6 måneder. Så jeg er supertilfreds og kan kun anbefale det til andre.”

Lene Moller 1

REGOPUR

Lene Møller

”Allerede efter 3-4 måneder med REGOPUR kunne jeg mærke store forbedringer. Jeg havde mindre ondt i kroppen, og smerter i hænder og fingerled forsvandt gradvist. Har nu været helt smertefri i mere end 12 år. Fantastisk, og jeg har ingen bivirkninger. ”

Bo Frederiksen

REGOPUR

Bo Asbo Frederiksen

”Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtteprodukt – REGOPUR. Lige så dårligt som det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.”

Nina Jacobsen 1

REGOPUR

Nina Jacobsen

3 anmeldelser af REGOPUR, 2 liter – ØKO

  1. Tove Lehmann

    Jeg har drukket REGOPUR fra Herrens Mark i en periode nu og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform og min krop føles bare let og veltilpas

  2. Nina Jacobsen

    Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtte-produkt – REGOPUR. Lige så dårligt det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.

  3. Alex Bühler

    REGOPUR er super! Jeg har fået en meget bedre fordøjelse, og mere energi i hverdagen – jeg kan kun anbefale det! 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.