FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Viden om

Overskrift skaber ubegrundet frygt

Overskrift skaber ubegrundet frygt

*Opdateret 13/2, kl 15:30
Politiken har taget vores henvendelse til efterretning, og har ændret overskrift og billede på deres oprindelige opslag. Og samtidig efterkommet vores ønske om at åbne for artiklen – så den fulde version er tilgængelig for alle.


Vi har i weekenden og i går (12/2) modtaget flere henvendelser fra bekymrede brugere af vores rødkløverekstrakter, efter at have læst og set denne usaglige overskrift og foto som tilhører artikel skrevet af Bente Klarlund Pedersen i Politikken af d. 8. feb. 24.

Det er ærgerligt når medierne, i dette tilfælde Politiken, benytter usaglige, clickbait-overskrifter og grafik som er meget misvisende og skaber ubegrundet frygt. De fleste læsere af denne FB-post har ikke haft adgang til den fulde artikel og kun set overskrift og foto og på den baggrund er nu af den opfattelse, at Bente Klarlund Pedersen anbefaler kvinder ikke at indtage fermenteret rødkløverekstrakt.

I artiklen og svaret til de 3 veninder der spørger sig til råds hos Bente, og som alle 3 har oplevet god effekt af indtagelse af fermenteret rødkløverekstrakt til deres overgangsaldergener, skriver Bente Klarlund Pedersen: ” Det bekymrer mig 𝗶𝗸𝗸𝗲, at I tager rødkløver i den anbefalede dosis i de år, hvor der er symptomer på overgangsalder”.

Vi er i dialog med Politikken om at de, som minimum, låser artiklen op – så alle får adgang til fakta. Og ærgerligt er det at Politikken har skabt unødig frygt i en tid hvor man endelig er i gang med at nedbryde tabuer om overgangsalderen.

EFSA konkluderer: "Ingen øget risiko for kræft"

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) https://www.efsa.europa.eu udførte i 2015 den mest omfattende sikkerhedsvurdering af planteøstrogener (isoflavoner) fra rødkløver og soja udført til dato.

I det studie konkluderer EFSA meget tydeligt at der 𝗜𝗡𝗚𝗘𝗡 forøget 𝗿𝗶𝘀𝗶𝗸𝗼 𝗳𝗼𝗿 brystkræft 𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗱 𝗶𝗻𝗱𝘁𝗮𝗴𝗲𝗹𝘀𝗲 𝗮𝗳 𝗶𝘀𝗼𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝗻𝗲𝗿 (𝘃𝗲𝗱 𝗶𝗻𝗱𝘁𝗮𝗴 𝗮𝗳 𝗱𝗼𝘀𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗹𝘁 𝗼𝗽 𝘁𝗶𝗹 𝟭𝟱𝟬 𝗺𝗴 𝗱𝗮𝗴𝗹𝗶𝗴𝘁) 𝗵𝗼𝘀 𝗿𝗮𝘀𝗸𝗲 𝗸𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿.

Mængende af isoflavoner i vores fermenterede rødkløverprodukter:

Mængden af isoflavoner i REGOMEO
Produkttype: Kosttilskud
Indhold: Fermenteret rødkløver, pebermynte, citronmelisse og salvie.
Isoflavonmængde: Minimum 44,8mg v/100ml.

Mængden af isoflavoner i REGOBONE
Produkttype: Kosttilskud
Indhold: Fermenteret rødkløver, standardiseret til 60 mg. isoflavoner (planteøstrogener) /100 ml.

EFSA-rapporten kan læses her: https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/…/j.efsa.2015.4246

Isoflavonerne i netop rødkløver indeholder 4 isoflavoner dog primært: Biochanin A og formonetin, hvor sojas primære indhold er daidzein og genestein.

Den daglige dosis isoflavoner i REGOMEO svarer nogenlunde til hvad en normal diæt indeholder af isoflavoner (planteøstrogener) i asiatiske lande (ca. 20-60 mg /dag).

Ved spørgsmål kan man rette henvendelse til os på info@herrens-mark.dk og 64 78 10 52.

Venlig hilsen
Herrens Mark

REGOMUN, 0,4 liter – ØKO
REGOMEO, 3 liter – ØKO
-22%
499,00 kr.

REGOMEO, 3 liter – ØKO

REGOBONE, 2 liter – ØKO