FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Planteøstrogener (isoflavoner)
og sikkerhed

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet

I 2015 udførte (EFSA) Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet den mest omfattende sikkerhedsvurdering af planteøstrogener (isoflavoner) der er foretaget til dato. I deres rapport bekræfter EFSA, at der ingen risiko er for raske kvinder ved at indtage doser på op til 150 mg isoflavoner dagligt.

Læs EFSA-rapport her:
EFSA-rapport pressemeddelelse: Link
EFSA-rapport: Link

Mængden af isoflavoner i REGOMEO

Produkttype: Kosttilskud
Indhold: Fermenteret rødkløver, pebermynte, citronmelisse og salvie.
Isoflavonmængde: Minimum 56 mg v/100ml. Kan variere.

Den daglige dosis isoflavoner i REGOMEO svarer nogenlunde til hvad en normal diæt indeholder af isoflavoner (planteøstrogener) i asiatiske lande (ca. 20-60 mg /dag).

Mængden af isoflavoner i REGOBONE

Produkttype: Kosttilskud
Indhold: Fermenteret rødkløver, standardiseret til 60 mg. isoflavoner (planteøstrogener) /100 ml.

Den daglige dosis isoflavoner i REGOBONE svarer nogenlunde til hvad en normal diæt indeholder af isoflavoner (planteøstrogener) i asiatiske lande (ca. 20-60 mg /dag).

Herrens Mark bruger forsigtighedsprincippet

Mere klinisk forskning er nødvendigt for at drage endelige konklusioner om virkningerne af isoflavon-indtagelse hos patienter, der har eller har haft østrogenfølsom kræft (fx bryst, eller æggestokke kræft).

Herrens Mark bruger forsigtighedsprincippet og rådgiver tidligere og nuværende østrogenfølsomme kræftpatienter om kun at indtage Rødkløverekstrakt i samråd med egen læge. Indtag af kosttilskud når man er syg, er altid noget man bør drøfte med sin egen læge.