FRI FRAGT | HURTIG LEVERING | RABAT VED KØB AF FLERE PRODUKTER

388,00 DKK

REGOMEO, 2 liter – ØKO

(9 kundeanmeldelser)

Til gener i overgangsalderen

REGOMEO® indeholder patenteret, fermenteret rødkløverekstrakt med mælkesyrebakterier. Hertil tilsættes fermenteret ekstrakt af citronmelisse, salvie og pebermynte. Alle urter i REGOMEO er specifikt udvalgt til at hjælpe med at dæmpe forskellige symptomer ifm. overgangsalderen. Rødkløver til hedeture, øget svedtendens og rastløshed. Salvie til leddenes fleksibilitet og mobilitet. Citronmelisse til søvn samt mental og fysisk balance og sidst men ikke mindst pebermynten til fordøjelsen. Alle urter i REGOMEO er høstet fra friske, økologiske urter. Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.

In stock

10% rabat v/køb 2 valgfrie produkter
15% rabat v/køb af 3 valgfrie produkter
20% rabat v/køb af 4 valgfrie produkter

Fri fragt og hurtig levering

Effektive smagsfif
Er den specielle smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOMEO op med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie.

Smag og konsistens Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

11018

Beskrivelse

REGOMEO består af pressesaften fra rødkløverens blade og blomster. Planterne høstes i løbet af sommeren, når de er friske og fulde af vitalitet, herefter presses og gæres de i en proces, der gør at planteøstrogenerne i rødkløveren adskilles fra sukkermolekylerne. Processen giver dem en form der optages direkte gennem tarmvæggen i blodbanen. Rødkløver, med sit indhold af planteøstrogener, samt den tilsatte ekstrakt af hhv. citronmelisse, salvie og pebermynte hjælper til at dæmpe symptomerne ved overgangsalderen.

Rødkløver hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder ifm.:
• Hedeture
• Øget svedtendens
• Rastløshed

Citronmelisse hjælper med at bevare:
• Et positive humør
• En normal søvn
• Mentalt og fysisk velvære

Pebermynte understøtter:
• Fordøjelsen

Salvie bidrager til:
• Normal svedfunktion
• Bevare leddenes fleksibilitet & mobilitet

Fermenteringen med mælkesyrebakterier er en naturlig proces, der er helt unik for urteekstrakterne fra Herrens Mark. Først og fremmest betyder fermenteringen, at ekstraktet opnår en pH-værdi på ca. 4, hvor det kun er mælkesyrebakterier, der trives. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler. REGOMEO er ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

I vores Viden om kan du læse meget mere om rødkløver, planteøstrogener og overgangsalder.

REGOMEO blev i 2014 og igen i 2018 kåret som Årets Danske Helsekostprodukt samt Årets urteprodukt i Danish Health & Science Awards 2018. Begrundelsen for kåringerne var god effekt på hedestigninger, god optagelighed, høj råvarekvalitet, gennemtænkt produkt, godt salg, dansk produceret, økologisk.

Ca. 92,5% mælkesyregæret rødkløversaft (Trifolium pratense L.)*, 7,5% urteblanding: pebermynte (Mentha x Piperita L.)*, citronmelisse (Melissa officinalis L.)*, salvie (Salvia officinalis L.)*, fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier. Tilsat podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt).
*fra økologisk jordbrug

• 60 ml = min. 28 mg Isoflavoner
• 120 ml = min. 56 mg Isoflavoner

Mælkesyrebakterierne i rødkløverekstraktet er opformeret under gæringen. Derfor er det ikke muligt at fastslå en entydig mængde, da store udsving kan forekomme.

Den anbefalede opstartsdosis er 120 ml (4 bægre) dagligt, opdelt på to indtag (morgen og aften). Efter 2-5 uger, når du mærker effekten, kan du forsøge at reducere dosis til 60 ml (2 bægre). Enkelte har brug for mere (60 – 120 ml/dagligt). Daglig dosis bør ikke overstige 120 ml (4 bægre) per dag. Hvis du glemmer en dosis, skal du ikke fordoble den følgende dosis, men blot fortsætte med den dosis, der matcher dine personlige behov.

Det er erfaringen fra vores kunder, at effekten mærkes i løbet af 2-5 uger. Du kan derfor forvente, at du efter et forbrug svarende til 2-3 kartoner vil vide, hvordan ekstraktet virker for dig.

1 karton indeholder 2 liter – typisk nok til 1 måneds forbrug:
• 2 liter: 120 ml/dag = 16 dage
• 2 liter: 60 ml/dag = 33 dage
• 1 liter: 120 ml/dag = 8 dage
• 1 liter: 60 ml/dag = 17 dage

Opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt.
Holdbarhed: Se bedst før dato på karton. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Det er bedst at tage en halvfyldt pose med. Alternativt kan det fyldes på små plastflasker, som presses sammen så luften trykkes ud og ekstraktet ilter mindst muligt.

Bag in box-princippet sikrer en stabil, praktisk og hygiejnisk emballage, der beskytter produktet mod iltning, der påvirker holdbarheden. Efterhånden som posen tømmes falder den sammen omkring det resterende indhold. Dette forhindrer at ekstraktet ilter. Derfor ændrer holdbarheden sig ikke efter åbning.

VIGTIGT: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud skal opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør ikke anvendes til børn under 11 år. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO
og REGOPUR.

”Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekten af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for, at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de daglige hedeture og heller ikke om natten.”

Tina Larsen 1

REGOMEO

Tina Larsen

”Har taget Herrens Mark i 4 uger nu. Efter 1. uge stoppede mine hedeture. Den sidste uge er jeg begyndt at både sove bedre, men også at falde hurtigere i søvn. Om dette er en bivirkning, så er den fantastisk. Har altid haft svært ved at falde i søvn. Kan kun anbefales.”

Elin Sprog›

REGOMEO

Elin Sprogø

”Får helt klart 5 stjerner. Det er bare fantastisk. Efter kun 6 dage var mine hedeture helt væk. Kan kun anbefale det – det hjælper!”

Kirsten Have 1

REGOMEO

Kirsten Havn Andersen

”Jeg har været i gang med REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt i 6 uger nu, og har sjældent luft i maven, hvilket jeg ofte havde inden jeg startede. Mine hænder hæver også sjældent nu, og så kan jeg gå meget længere end tidligere. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til produktet.”

Stine Lastein

REGOMEO

Stine Lastein

9 anmeldelser af REGOMEO, 2 liter – ØKO

 1. Lene Møller

  Kunne mærke effekten allerede efter første dag og den har været der lige siden. Jeg har nu taget REGOMEO, fermenteret rødkløverekstrakt i 6 måneder. Så jeg er super tilfreds og kan kun anbefale det til andre 🙂

 2. Kirsten Andersen

  Får helt klart 5 stjerner. Det er bare fantastisk. Efter 6 dage var mine hedeture helt væk … 🙂 Kan kun anbefale det – det hjælper!

 3. Tina Larsen

  Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekt af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de daglige hedeture og heller ikke om natten 🙂

 4. Eva Larsen

  Rødkløver for at reducere hedeture. Det virker bare. Kan varmt anbefale det 🙂

 5. Lene Møller

  Kunne mærke effekten allerede efter første dag og den har været der lige siden. Jeg har nu taget REGOMEO, fermenteret rødkløverekstrakt i 6 måneder. Så jeg er super tilfreds og kan kun anbefale det til andre 🙂

 6. Kirsten Rasmussen

  Det virker 🙂 Mine hedeture om natten er væk, men pyh… det smager ikke godt.

 7. Yvonne Willumsen

  Det virker fra første dag. Har haft hedeture 12 gange om natten og efter 60 ml morgen og igen aften så er det væk. Fået et nyt liv efter 10 år. Hurra 😊😊😊

 8. Elin Sprogø

  Har taget herrens mark i 4 uger nu. Efter 1 uge stoppede mine hedeture. Den sidste uge er jeg begyndt at både sove bedre men også at falde hurtigere i søvn. Om dette er en bivirkning så er den fantastisk. Har altid haft svært ved at falde i søvn 😊 kan kun anbefales.

 9. Susanne

  Efter 10 dagar, 1L, med Regomeo var mina värmevallningar helt borta! Trodde inte att det kunde hända, jag har ju hört talas om kvinnor som går och lider under lång tid. För mig är det naturliga alternativet självklart och jag kommer att fortsätta med daglig dos så länge kroppen behöver det. Tack till er som gör det möjligt för oss kvinnor med besvär i övergångsåldern att må bra med hjälp av naturen🙏

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.