FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Om Herrens Mark

Herrens mark udspringer fra Broendegården, Michael Mohr Jensens firlængede gård på Vestfyn tæt på Lillebælt, hvor han dyrker de samme marker som sin morfar og oldefar. Her udvikler, producerer og sælger han urteekstrakter, der kan fremme kroppens naturlige processer og bidrage til balance i krop og sjæl.

Produktion

På Herrens Mark varetager vi hele processen fra jord til bord, fra såning af frø og høst af urter til fermentering og tapning. Det skaber tryghed, at vi er helt tæt på produktionen.

Bæredygtighed

Hos Herrens Mark har vi en holdning til den verden, vi giver videre til de kommende generationer. Derfor har vi lavet flere tiltag, der styrker bæredygtigheden. Ikke blot i produktionen af vores urteekstrakter, men også i måden vi lever. Vi dyrker bl.a. økologiske grøntsager til eget forbrug og forsøger så vidt muligt at leve vegetarisk og spise efter de produkter, som er i sæson.

Livet på Herrens Mark

Stedet summer af liv året rundt, for ud over de fastansatte medarbejdere i Herrens Mark, danner Broendegården også ramme om Michaels hustru, Helle Wullf Hansens virke som kraniosakralterapeut og bevægelsespædagog.

Vision

På Herrens Mark tror vi på, at livskvalitet skabes gennem et liv i balance; og at naturen kan bidrage til at fremme de processer, der regulerer krop og sind tilbage til denne naturlige balance.

Vores produkter

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO, REGOBONE, REGOMUN og REGOPUR.

”Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekten af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for, at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de daglige hedeture og heller ikke om natten.”

Tina Larsen

REGOMEO

Tina

”Jeg har drukket REGOPUR fra Herrens Mark i en periode nu, og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform, og min krop føles bare let og veltilpas.”

Tove Lehmann

REGOPUR

Tove

"Jeg begyndte efter samråd med egen læge på fermenteret rødkløverekstrakt. Jeg fik “mit liv tilbage”! Fantastisk med et produkt til knoglerne, hvor man får det hele i et og samme produkt; fermenteret rødkløver, calcium og magnesium. Jeg vil helt klart anbefale REGOBONE. Smagen, ja den vænner man sig til."

IngeliseOlesen

REGOBONE

Ingelise

"Jeg har taget REGOMUN vinteren igennem, og må sige at det er godt at have i skabet. Det hemmelige trick er at blande danskvand i...så bliver smagen let og frisk"

SanneLund

REGOMUN

Sanne

”Har taget Herrens Mark i 4 uger nu. Efter 1. uge stoppede mine hedeture. Den sidste uge er jeg begyndt at både sove bedre, men også at falde hurtigere i søvn. Om dette er en bivirkning, så er den fantastisk. Har altid haft svært ved at falde i søvn. Kan kun anbefales.”

Elin Sprogoe

REGOMEO

Elin

”Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtteprodukt – REGOPUR. Lige så dårligt som det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.”

Nina Jacobsen

REGOPUR

Nina

"Efter lidt over et år med brug af fermenteret rødkløverekstrakt kan jeg sige, at det i høj grad har hjulpet med at vedligeholde mine knogler. Så trods den lidt funky smag så fortsætter jeg. Tusind tak for jeres helt fantastiske produkt."

Tina Nielsen

REGOBONE

Tina