FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Om Herrens Mark

Herrens mark udspringer fra Broendegården, Michael Mohr Jensens firlængede gård på Vestfyn tæt på Lillebælt, hvor han dyrker de samme marker som sin morfar og oldefar. Her udvikler, producerer og sælger han urteekstrakter, der kan fremme kroppens naturlige processer og bidrage til balance i krop og sjæl.

Produktion

På Herrens Mark varetager vi hele processen fra jord til bord, fra såning af frø og høst af urter til fermentering og tapning. Det skaber tryghed, at vi er helt tæt på produktionen.

Bæredygtighed

Hos Herrens Mark har vi en holdning til den verden, vi giver videre til de kommende generationer. Derfor har vi lavet flere tiltag, der styrker bæredygtigheden. Ikke blot i produktionen af vores urteekstrakter, men også i måden vi lever. Vi dyrker bl.a. økologiske grøntsager til eget forbrug og forsøger så vidt muligt at leve vegetarisk og spise efter de produkter, som er i sæson.

Livet på Herrens Mark

Stedet summer af liv året rundt, for ud over de fastansatte medarbejdere i Herrens Mark, danner Broendegården også ramme om Michaels hustru, Helle Wullf Hansens virke som kraniosakralterapeut og bevægelsespædagog.

Vision

På Herrens Mark tror vi på, at livskvalitet skabes gennem et liv i balance; og at naturen kan bidrage til at fremme de processer, der regulerer krop og sind tilbage til denne naturlige balance.

Vores produkter

REGOMUN, 0,4 liter – ØKO
REGOMEO, 3 liter – ØKO
-22%
499,00 kr.

REGOMEO, 3 liter – ØKO

REGOBONE, 2 liter – ØKO
REGOPUR, 2 liter – ØKO
REGOMEO, 2 liter – ØKO

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO
og REGOPUR.

”Jeg har nu drukket REGOPUR i næsten 2 måneder og mærker en klar forbedring af min fordøjelse. Jeg har haft svært ved at fordøje det, jeg har spist, men efter at have indtaget en ”bitter” 3 gange dagligt, føler jeg, at jeg har fået mere energi. Jeg kan kun anbefale produktet fra Herrens Mark. Smagen er bitter og noget man lige skal vænne sig til. Men det er et virkelig godt produkt, som jeg vil have stående fast i mit køkken fremover.”

Stinne Finne

REGOPUR

Stinne Finne

”Hedeture på 11. år er nu, endelig ved at være en saga blot. Har anbefalet produktet til en kollega, som ikke har været i overgangsalderen så længe, men var plaget af hedeture, humørsvingninger og dårlig nattesøvn. Hun er stort set fri for hedeture og sover meget bedre efter blot 14 dage med rødkløverekstrakt.”

Susanne Skovlykke Bhr

REGOMEO

Susanne Skovlykke Bæhr

”REGOPUR er super! Jeg har fået en meget bedre fordøjelse, og mere energi i hverdagen – jeg kan kun anbefale det.”

REGOPUR

Alex Bühler

”Det virker fra første dag. Har haft hedeture 12 gange om natten og efter 60 ml morgen og igen aften, så er det væk. Fået nyt liv efter 10 år. Hurra”

YvonneWillumsen

REGOMEO

Yvonne Willumsen

”Rødkløver for at reducere hedeture. Det virker bare. Kan varmt anbefale det.

Eva Leander Larsen

REGOMEO

Eva Leander Larsen