FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Livet på Herrens Mark

Stedet summer af liv året rundt, for ud over de fastansatte medarbejdere på Herrens Mark, danner Broendegården også ramme om Michaels hustru, Helle Wullf Hansens virke som kraniosakralterapeut og bevægelsespædagog.

Troværdighed og økologi

Der var aldrig tvivl om, at det var som økolog, Michael Mohr Jensen så sig selv som landmand. Økologien er en nænsom dyrkningsform, der tager hensyn til både mennesker og natur og bidrager til at sikre, at vi også har noget at give videre til de kommende generationer. Og med 30 års erfaring som økologisk grøntsagsavler, har Michael et solidt jordbundet fokus på planter og avl. Det betyder, at produkter fra Herrens Mark er rene, fra urt til karton.

Michael er drevet af nysgerrighed og et fokus på et liv med krop og sjæl i balance, som omdrejningspunktet for produktudviklingen. I Herrens Mark er der konstant opmærksomhed på produktkvaliteten, som løbende testes på laboratorier, ligesom vi samarbejder med diverse forskere og specialister.

Sammenhæng mellem natur og krop

Michael har siden 1989 arbejdet som økologisk grøntsagsavler, men i 2010 overtog han produktionen af dét, der dengang hed Fynsk Mælkebøttesaft, men som nu går under navnet REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt. En omlægning af produktionen, der lå helt i tråd med Michaels mangeårige forkærlighed for sammenhængen mellem natur, krop og psyke og en interesse for, hvordan dét, vi spiser og drikker, også påvirker os. I 2013 udvidede Herrens Mark med REGOMEO, fermenteret rødkløverekstrakt, og i 2020 med REGOROS, som i 2022 blev erstattet af REGOBONE. Således har Herrens Mark i dag fokus på udvikling og produktion af kosttilskud og fødevarer til særlige medicinske formål.

Historien

Herrens Mark står på skuldrene af Martin Lægteskovs opfindelse Fynsk Mælkebøttesaft, der i dag bærer navnet REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark.

En opfindelse der så dagens lys, fordi Martin Lægteskov havde det skidt efter en arbejdsulykke. Han blev anbefalet at prøve mælkebøtter, og han begyndte derfor at spise og presse saft af mælkebøtter. Det syntes at hjælpe, og rygterne om mælkebøtternes virkning løb hurtigt. Først indsamlede han og familien mælkebøtter i æblelunde og grøftekanter rundt om på Fyn, som de hældte på patentflasker. Saften blev sat i produktion, og Martin Lægteskov blev berømt som ”Den kloge mand fra Assens”.

Den eftertragtede mælkebøtteekstrakt

Han måtte dog hurtigt sande, at han ikke selv kunne dække efterspørgslen på mælkebøtteekstrakt, og han indgik derfor et samarbejde med familien Brandt, som siden 1965 og frem til 2010 fremstillede Fynsk Mælkebøtteekstrakt på gården Nakkelund nord for Assens. Og de gav så igen produktionen videre til Michael Mohr Jensen i 2010.

Se vores produkter

REGOMUN, 0,4 liter – ØKO
REGOMEO, 3 liter – ØKO
-22%
499,00 kr.

REGOMEO, 3 liter – ØKO

REGOBONE, 2 liter – ØKO
REGOPUR, 2 liter – ØKO
REGOMEO, 2 liter – ØKO

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO
og REGOPUR.

”Det virker. Mine hedeture om natten er væk, men pyh… det smager ikke godt.”

Kirsten Rasmussen

REGOMEO

Kirsten Rasmussen

”Kunne mærke effekten allerede efter første dag og den har været der lige siden. Jeg har taget REGOMEO, fermenteret rødkløverekstrakt i 6 måneder. Så jeg er supertilfreds og kan kun anbefale det til andre.”

Lene Moller 1

REGOPUR

Lene Møller

”REGOPUR er super! Jeg har fået en meget bedre fordøjelse, og mere energi i hverdagen – jeg kan kun anbefale det.”

REGOPUR

Alex Bühler