FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Spørgsmål og svar

REGOMEO

De fleste vil kunne mærke en effekt efter 2-3 uger. For andre kan der gå 5-6. Det er vigtigt at opstartsdosen på 120 ml dagligt (4 bægre) vedligeholdes indtil effekten mærkes. Først herefter kan der trappes ned til 60 ml om dagen (2 bægre).

Hvis generne ved overgangsalderen kommer igen ved et indtag på 60 ml om dagen, kan det være nødvendigt igen at hæve det daglige indtag til 120 ml.

Det er helt naturligt for nogle kvinder at opleve effekten aftage efter en periode; hvis du oplever det, skal du igen gå op på den høje dosis på 120ml dagligt, indtil du igen har god effekt. Derfra kan du prøve dig frem med at gå ned i daglig dosis igen.

Nej, vi har endnu ikke fundet en løsning på at produceret fermenteret rødkløver i pulverform, hvor de levende mælkesyrebakterier samtidig overlever processen.

EFSA (EU Fødevarer Sikkerheds Autoritet) har gennemlæst en række forskningsstudier og frikender planteøstrogener for at være kræftfremkaldende. Samtidig efterlyser de dog langtidsstudier som kan belyse planteøstrogenets effekt igennem en længere periode. Læs mere her.

REGOPUR

Mange kan mærke en forskel på deres fordøjelse allerede efter 2-3 uger. Benyttes REGOPUR i forbindelses med en udrensningskur eller ved vedvarende tilstande siger vores erfaringer at der går 3-6 måneder.

Ja, du kan sagtens drikke REGOPUR, selv om du har fået fjernet galdeblæren.
Galdeblæren fungerer kun som lager for den allerede producerede galde. Dvs. du stadig producerer galde i leveren. Mælkebøtte kan desuden stadig bidrage til mave- og leverfunktionen, ligesom de levende mælkesyrebakterier kan kolonisere tarmsystemet.

Ja, det må du gerne. Vi anbefaler dog forsigtighed ved opstart og at du evt. kontakter egen læge inden brug.

REGOBONE

Du kan tage REGOBONE så længe du har behov for/vil vedligeholde dine knogler. 

Generelt

Ja, vi har mange brugere som drikker REGOPUR sammen med et af vores andre ekstrakter. Vi anbefaler dog at starte med 1 produkt først, og derefter langsomt starte op med et andet.

Vi anbefaler dog ikke at man drikker flere rødkløverprodukter samtidigt. 

Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter fra jordbrug på Fyn og er fermenteret med mælkesyrebakterier. De er ikke pasteurisede eller tilsat konserveringsmidler. Det betyder at det urteekstrakterne er levende naturprodukter hvor smag og konsistens kan variere fra høst til høst og dermed fra batch til batch.

Nej, der er ingen registrerede bivirkninger på nogen af ekstrakterne.
Nogen enkelte kan opleve lidt oppustethed og/eller lind afføring ved opstart. Dette skyldes at kroppen ikke er vant til den lave pH-værdi samt mælkesyrebakterierne. Vores anbefaling vil være at reducere det daglige indtag, indtil kroppen har vænnet sig til ekstraktet, og genen ikke længere opleves.

Har du spørgsmål eller kommentarer vedr. oplevede gener er du velkommen til at kontakte os her.

Vi anbefaler at ekstrakterne tages 2 gange dagligt. Gerne i forbindelse med et måltid, dette er dog ikke en nødvendighed. Læs doseringsvejledningen under hvert produkt. Find vores produkter her.

Hele processen, fra frøet lægges i jorden, til ekstraktet skænkes i glas varetages af os. Alle urter dyrkes på egne marker, høstes friske og forarbejdes nænsomt i egen produktion. Ekstrakterne fermenteres med mælkesyrebakterier, og når de er klar til salg, pakkes de i eget pakkeri.

Vi ved med andre ord hvor vores ingredienser kommer fra, og har en finger med hele vejen fra jord til bord. Det hverken kan eller vil vi gå på kompromis med, i forsøget på at levere dansk producerede urteekstrakter af høj kvalitet.

Ja. Alle vores ekstrakter er fremstillet helt uden animalske produkter.

Nej. Ingen af vores fermenterede urteekstrakter indeholder mælkeprodukter, og kan derfor bruges af personer med laktoseallergi eller laktose-intolerans.