FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Bæredygtighed

Hos Herrens Mark har vi en holdning til den verden vi giver videre til de kommende generationer. Derfor har vi også lavet flere tiltag. Ikke blot i produktionen af vores urteekstrakter, men også i måden vi lever vores dagligdag. Vi dyrker bl.a. økologiske grøntsager til eget forbrug og forsøger så vidt muligt at leve vegetarisk og spise efter de produkter, som er i sæson.

Bæredygtig produktion af urteekstrakter

Grundlæggeren af Herrens Mark, Michael Mohr Jensen, har været økolog siden 1989, før der var noget, hed mærkning af økologiske fødevarer. Det røde danske økomærke kom først i 1990. Urterne til vores ekstrakter dyrkes økologisk. Det gør vi, da vi anser den økologiske dyrkningsform for at være en skånsom måde at dyrke jorden på, hvor der samtidig i stor udstrækning er plads til dyr, fugle og insekter.
Untitled design

Højt til himlen

Vi sætter også en stor ære i at der skal være plads til andre end os. Her flyver svalerne ud og ind i en vild jagt efter insekter, alt imens spurven, nattergalen og af og til spætten springer rundt i buskadset ude foran vores vinduer. Hele sommerhalvåret summer det lystigt på vores marker, alt imens en flot farveskala toner frem; fra mælkebøtterne springer ud sidst i april i et smukt gult tæppe og hen over sommeren, hvor farven lilla præger markerne fra salvien, til de sidste urter afblomstrer i løbet af efteråret. Desuden egner en del af vores jord sig ikke til dyrkning, da jorden er for sandet. Derfor er den udlagt til en form for vild skov, hvor harer og dådyr kan få lov til at boltre sig.

Gennemtænkt emballage

Urteekstrakterne leveres i bag-in-box-emballage, som er med til at sikre en stabil og praktisk emballage som først og fremmest benytter pladsen optimalt, når produktet transporteres. Herudover sikrer bag-in-box-princippet at ekstrakterne ikke iltes, når der tages hul på dem, og dét, sammen med fermenteringen gør, at de har en lang holdbarhed, også efter åbning. Dermed minimeres risikoen for spild. Herudover kommer pappet til emballagen fra FSC-certificerede kilder.

Intet går til spilde

Når vi producerer vores ekstrakter, gør vi også brug af en form for cirkulær økonomi. For når plantesaften presses ud af selve planten og føres videre i processen, hvor det fermenterer, står vi tilbage med en pulp, eller plantemateriale. Det lader vi nemlig ikke gå til spilde, idet vi kører det retur på marken hvor det benyttes som gødning til de næste urter, der skal dyrkes dér.

Grøn el og genbrug

En del af den strøm vi bruger i produktionen, kommer fra solfangere som er placeret på taget på den ene længe af gården, som vender mod syd.

Genbrug er en anden ting som vægtes højt her på Herrens Mark. Vi forsøger at bruge de ting, vi omgiver os med så længe som overhovedet muligt. Når vi har brug for nyt, sker det ofte, at vi finder det i genbrugsbutikker. Derfor sidder vi i genbrugsstole rundt om frokostbordet, alt imens vi spiser af genbrugsservice; herunder et flot spisestel med mælkebøtter.

Bæredygtighed på programmet

Men vi ved også, at der stadig er plads til forbedring. Det vil der altid være. Derfor forpligter vi os også til kontinuerligt at finde mere bæredygtige måder at producere vores fermenterede urteekstrakter på og dermed løbende forbedre bæredygtigheden af vores ekstrakter.

Vores produkter

REGOMUN, 0,4 liter – ØKO
REGOMEO, 3 liter – ØKO
-22%
Original price was: 642,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

REGOMEO, 3 liter – ØKO

REGOBONE, 2 liter – ØKO
REGOPUR, 2 liter – ØKO
REGOMEO, 2 liter – ØKO

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO, REGOBONE, REGOMUN og REGOPUR.

”Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekten af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for, at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de daglige hedeture og heller ikke om natten.”

Tina Larsen

REGOMEO

Tina

”Jeg har drukket REGOPUR fra Herrens Mark i en periode nu, og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform, og min krop føles bare let og veltilpas.”

Tove Lehmann

REGOPUR

Tove

"Jeg begyndte efter samråd med egen læge på fermenteret rødkløverekstrakt. Jeg fik “mit liv tilbage”! Fantastisk med et produkt til knoglerne, hvor man får det hele i et og samme produkt; fermenteret rødkløver, calcium og magnesium. Jeg vil helt klart anbefale REGOBONE. Smagen, ja den vænner man sig til."

IngeliseOlesen

REGOBONE

Ingelise

"Jeg har taget REGOMUN vinteren igennem, og må sige at det er godt at have i skabet. Det hemmelige trick er at blande danskvand i...så bliver smagen let og frisk"

SanneLund

REGOMUN

Sanne

”Har taget Herrens Mark i 4 uger nu. Efter 1. uge stoppede mine hedeture. Den sidste uge er jeg begyndt at både sove bedre, men også at falde hurtigere i søvn. Om dette er en bivirkning, så er den fantastisk. Har altid haft svært ved at falde i søvn. Kan kun anbefales.”

Elin Sprogoe

REGOMEO

Elin

”Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtteprodukt – REGOPUR. Lige så dårligt som det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.”

Nina Jacobsen

REGOPUR

Nina

"Efter lidt over et år med brug af fermenteret rødkløverekstrakt kan jeg sige, at det i høj grad har hjulpet med at vedligeholde mine knogler. Så trods den lidt funky smag så fortsætter jeg. Tusind tak for jeres helt fantastiske produkt."

Tina Nielsen

REGOBONE

Tina