FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

179,00 kr.

REGOMUN, 0,4 liter – ØKO

(3 kundeanmeldelser)

Til immunforsvaret

REGOMUN® er et økologisk, fermenteret urte-complex med bl.a. echinacea, oregano og havre. Alle urter, er friskhøstede fra danske marker og specielt udvalgt til REGOMUN. Echinacea bidrager til et normalt fungerende immunforsvar, og er beroligende for hals og svælg. Oregano understøtter normalt fungerende luftveje. Havre bidrager til at modstå mental og fysisk træthed.  Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.

In stock

10% rabat v/køb 2 valgfrie produkter
15% rabat v/køb af 3 valgfrie produkter
20% rabat v/køb af 4 valgfrie produkter

Fri fragt ved bestilling af mere end 1 produkt og hurtig levering

11050

Produktinfo

Derfor skal du vælge REGOMUN

REGOMUN er en unik sammensætning af økologiske urter og planter; echinacea, oregano, havre, mælkebøtte og citronmelisse. De 5 urter i REGOMUN er nøje udvalgte, specifikt til immunforsvaret, og er alle dyrket på Fyn.

Mælkebøtten sås om sommeren og er klar til høst næste forår – oftest først i maj hvor markerne står solgule. På samme måde sås havren om foråret og er allerede klar til høst den samme sommer. Havren høstes grøn for saften i stængel og blade lige inden kornet modner. Mens oregano og citronmelisse får lidt mere sol og står klar til høst omkring juli måned og igen til september.

De frisk-høstede urter presses herefter nænsomt for alt saft, hvorefter den rene plantesaft fermenteres med mælkesyrebakterier fra egen pode kultur. Pode kulturen udvikles fra økologiske grøntsager, som også dyrkes på egne marker, ud fra princippet om at udnytte de mælkesyrebakterier der er naturligt til stede i en sund, økologisk jord.

Echinacea bidrager til:
• Et normalt fungerende immunforsvar
• Er beroligende for hals og svælg

Oregano understøtter: 
• Normalt fungerende luftveje

Havre bidrager til: 
• En normal mave-tarm funktion
• At modstå mental og fysisk træthed

Mælkebøtte bidrager til: 
• En normal fordøjelse
• Mave-tarm systemets velbefindende pga. den præbiotiske effekt

Citronmelisse bidrager til: 
• En normal søvn
• Mentalt og fysisk velvære

Pligttekst

VIGTIGT: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud skal opbevares uden for små børns rækkevidde. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

Forbrugerfolder

Vægt 2 kg

Ingredienser

Urteblanding bestående af ca. 60% havre (Avena sativa)*, 15% echinacea (Echinacea purpurea)*, 10% mælkebøtte (Taraxacum Officinale)*, 8% oregano (Origanum vulgare)*, 7% citronmelisse (Melissa officinalis L.)*. Tilsat podekultur*. *fra økologisk jordbrug

Ingredienser

Indhold pr. dagsdosis 40 ml 80 ml
Fermenteret Havre-ekstrakt 24 ml 48 ml
Fermenteret Echinacea-ekstrakt 6 ml 12 ml
Fermenteret Mælkebøtte-ekstrakt 4 ml 8 ml
Fermenteret Oregano-ekstrakt 3,2 ml 6,4 ml
Fermenteret Citronmelisse-ekstrakt 2,8 ml 5,6 ml

Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterierne i urte-complexet er opformeret under gæringen. Derfor er det ikke muligt at fastslå en entydig mængde, da store udsving kan forekomme.

Dosering

Print doseringsvejledning

40 ml dagligt, 20 ml morgen og 20 ml aften gerne ifm. et måltid. Tages som en 10 dags kur eller efter behov (max 80 ml. dagligt). Indtages i en periode af min. 5 dage sammenhængende.

1 karton indeholder 0,4 liter:
• 0,4 liter: 40 ml/dag = 10 dage

Effektive smagsfif

Er den specielle smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOMUN op med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie.

Smag og konsistens

Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur, men gerne svalt. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt.

Holdbarhed: Se bedst før dato på karton. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Når du skal på ferie

Det er bedst at tage en halvfyldt pose med. Alternativt kan det fyldes på små plastflasker, som presses sammen så luften trykkes ud og ekstraktet ilter mindst muligt.

Bag-in-box

Bag in box-princippet sikrer en stabil, praktisk og hygiejnisk emballage, der beskytter produktet mod iltning, der påvirker holdbarheden. Efterhånden som posen tømmes falder den sammen omkring det resterende indhold. Dette forhindrer at ekstraktet ilter. Derfor ændrer holdbarheden sig ikke efter åbning.

Fermentering med mælkesyrebakterier

Fermenteringen med mælkesyrebakterier er en naturlig proces, der er helt unik for urteekstrakterne fra Herrens Mark. Først og fremmest betyder fermenteringen, at ekstraktet opnår en pH-værdi på ca. 4, hvor det kun er mælkesyrebakterier, der trives. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler. REGOMUN er ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

I vores Viden om kan du læse meget mere om echinacea, oregano og havre.

3 anmeldelser af REGOMUN, 0,4 liter – ØKO

 1. Dansk

  Annette

  Synes ikke at jeg var lige så træt, efter jeg begyndte på REGOMUN

 2. Dansk

  Sanne

  Jeg har taget REGOMUN vinteren igennem, og må sige at det er godt at have i skabet. Det hemmelige trick er at blande danskvand i…så bliver smagen let og frisk

 3. Dansk

  Janet

  Jeg kunne mærke at mit immunsystem fik en hjælpende hånd, og oplevede en generel lettelse af gener i luftveje.

Show only reviews in Dansk (3)

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMUN.

"Jeg har taget REGOMUN vinteren igennem, og må sige at det er godt at have i skabet. Det hemmelige trick er at blande danskvand i...så bliver smagen let og frisk"

REGOMUN

Sanne

"Jeg kunne mærke at mit immunsystem fik en hjælpende hånd, og oplevede en generel lettelse af gener i luftveje"

REGOMUN

Janet

"Synes ikke at jeg var lige så træt, efter jeg begyndte på REGOMUN"

REGOMUN

Anette