Produktion af urteekstrakter
Naturens skatkammer
Høsten
Endelig er der de mindre hold af salvie, mynte, citronmelisse og andre urter, som hver især høstes, når de er i sæson og tilsættes REGOMEO.
Presning
Hele massen varmes op under kontrollerede forhold, hvilket trækker væsken ud af planterne. Herefter bliver det hele sendt videre over i pressen. Pressesaften bliver fyldt i en af de 15 store 20.000 liters tanke i kølerummet, mens den overskydende pulp bliver kørt tilbage på markerne og pløjet ned, fuld af næring til næste hold afgrøder.
Fermentering
Ved fermenteringen falder pH-værdien på ekstraktet desuden til omkring 4, hvor der ikke kan leve andre bakterier end mælkesyrebakterierne.
Derfor virker fermenteringen med mælkesyrebakterier konserverende, og gør os i stand til at undgå alkohol eller andre former for konserveringsmidler.
Pakning
Her bliver ekstraktet fyldt i lufttætte poser med en specialbygget maskine, der sikrer, at der ikke kommer ilt til ekstraktet.
Bag in box-løsningen, som det hedder, sikrer ekstraktet lang holdbarhed, netop fordi posen forhindrer, at der kommer ilt til ekstraktet.
Nyt produktionsanlæg
I 2020 fik Herrens Mark fra Den Europæiske Landbrugsfond tilsagn om tilskud til et nyt
produktionsanlæg, som kan opkoncentrere det fermenterede rødkløverekstrakt ved at trække væske ud. Med det nye produktionsanlæg er det blevet muligt at standardisere rødkløverekstraktet, så det har et homogent indhold af de aktive indholdsstoffer isoflavoner. Hvilket har åbnet muligheden for at sælge produktet i en ny kategori. Læs mere her.
Vores produkter
REGOMUN, 0,4 liter – ØKO
REGOMEO, 3 liter – ØKO
REGOBONE, 2 liter – ØKO
REGOPUR, 2 liter – ØKO
REGOMEO, 2 liter – ØKO
Det siger andre
Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO
og REGOPUR.
”Jeg bruger REGOPUR og har gjort det i et stykke tid efterhånden, og det er der flere grunde til. Først og fremmest kan jeg se, hvor godt REGOMEO virkede på min kone. Derudover hjælper alle de gode mælkesyrebakterier min tarm til at fungere. Og sidst men ikke mindst, så er produkterne økologiske, og i overensstemmelse med det, jeg vil kalde for den bedste kvalitet overhovedet. Jeg synes, at Herrens Marks flotte arbejde bør honoreres. Gid tendensen til at lave den slags kvalitetsvarer vil vokse og spredes, det er simpelthen fremtiden. Så rigtigt mange tak for jeres supergode ekstrakter.”
REGOPUR
Gunner Elrond”Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtteprodukt – REGOPUR. Lige så dårligt det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.”
REGOPUR
Nina Jacobsen”Startede med REGOMEO den 21. september. Første 6 dage ingen ændring… På 6. dagen var natten dobbelt så varm som ellers! Men derfra er de bare gået fremad. De sidste to nætter er jeg ikke vågnet og de sidste to dage har jeg kun haft ganske få og meget milde hedestigninger. Her til morgen har jeg ikke haft en eneste hedetur. Jeg havde meget voldsomme hedestigninger og svedeture, vågnede ca. 6-8 gange om natten badet i sved… Så tusind tak!”
REGOMEO
Charlotte Iano Julse”Jeg har været i gang med REGOPUR, fermenteret mælkebøtteekstrakt i 6 uger nu, og har sjældent luft i maven, hvilket jeg ofte havde inden jeg startede. Mine hænder hæver også sjældent nu, og så kan jeg gå meget længere end tidligere. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til produktet.”