FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Vores formål, vision og mission

Vi tror på, at livskvalitet skabes gennem et liv i balance; og at naturen kan bidrage til at fremme de processer der regulerer krop og sind tilbage til denne naturlige balance.

Vision og mission

Vi ønsker at blive Europas førende varemærke inden for fermenterede urteekstrakter – med dokumenteret effekt. Vi ønsker at bidrage til øget livskvalitet. Det gør vi ved at tilbyde fermenterede urteekstrakter, fra dansk økologisk jordbrug, der understøtter de naturlige processer i kroppen og bidrager til at regulerer kroppen tilbage til den naturlige balance.

Balance i krop og sjæl

På Herrens Mark udgør planterne livsnerven. Vi søger på bedste vis at udnytte planternes vitalitet og kraft, så de på en harmonisk måde, uden syntetisk fremstilling, kan bidrage til menneskers velbefindende. Vi tror på, at naturen kan hjælpe os med at fremme de processer, der bidrager til balance i krop og sjæl. Arbejdet foregår i tæt samspil med kvalificerede specialister inden for forskellige områder. Vi arbejder målrettet med at finde, udvælge og udvikle urter og forskellige sorter inden for hver enkelt urt.

Fokus på menneskers velvære

Herrens Marks fermenterede urteekstrakter, REGOPUR, REGOMEO og REGOBONE er i dag udbredt i hele Danmark. Ambitionen er i de kommende år at få produkterne ud i flere europæiske lande.

Desuden vil Herrens Mark fortsat arbejde med at udvikle nye urteudtræk, kosttilskud og fødevarer til særlige medicinske formål med fokus på menneskers sundhed og velvære.

Vores produkter

REGOMUN, 0,4 liter – ØKO
REGOMEO, 3 liter – ØKO
-22%
499,00 kr.

REGOMEO, 3 liter – ØKO

REGOBONE, 2 liter – ØKO
REGOPUR, 2 liter – ØKO
REGOMEO, 2 liter – ØKO

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO, REGOBONE, REGOMUN og REGOPUR.

”Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekten af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for, at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de daglige hedeture og heller ikke om natten.”

Tina Larsen

REGOMEO

Tina

”Jeg har drukket REGOPUR fra Herrens Mark i en periode nu, og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform, og min krop føles bare let og veltilpas.”

Tove Lehmann

REGOPUR

Tove

"Jeg begyndte efter samråd med egen læge på fermenteret rødkløverekstrakt. Jeg fik “mit liv tilbage”! Fantastisk med et produkt til knoglerne, hvor man får det hele i et og samme produkt; fermenteret rødkløver, calcium og magnesium. Jeg vil helt klart anbefale REGOBONE. Smagen, ja den vænner man sig til."

IngeliseOlesen

REGOBONE

Ingelise

"Jeg har taget REGOMUN vinteren igennem, og må sige at det er godt at have i skabet. Det hemmelige trick er at blande danskvand i...så bliver smagen let og frisk"

SanneLund

REGOMUN

Sanne

”Har taget Herrens Mark i 4 uger nu. Efter 1. uge stoppede mine hedeture. Den sidste uge er jeg begyndt at både sove bedre, men også at falde hurtigere i søvn. Om dette er en bivirkning, så er den fantastisk. Har altid haft svært ved at falde i søvn. Kan kun anbefales.”

Elin Sprogoe

REGOMEO

Elin

”Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtteprodukt – REGOPUR. Lige så dårligt som det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.”

Nina Jacobsen

REGOPUR

Nina

"Efter lidt over et år med brug af fermenteret rødkløverekstrakt kan jeg sige, at det i høj grad har hjulpet med at vedligeholde mine knogler. Så trods den lidt funky smag så fortsætter jeg. Tusind tak for jeres helt fantastiske produkt."

Tina Nielsen

REGOBONE

Tina