FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

399,00 kr.

REGOBONE, 2 liter – ØKO

(5 kundeanmeldelser)

Til vedligeholdelse af knogler

REGOBONE® er standardiseret, fermenteret rødkløverekstrakt med et naturligt indhold af calcium og magnesium. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. Magnesium bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, normale knogler samt til at mindske træthed og udmattelse. Samtidig bidrager rødkløver til vedligeholdelse af normale knogler.

In stock

10% rabat v/køb 2 valgfrie produkter
15% rabat v/køb af 3 valgfrie produkter
20% rabat v/køb af 4 valgfrie produkter

Fri fragt ved bestilling af mere end 1 produkt og hurtig levering

Effektive smagsfif
Er den specielle smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOBONE op 1:1 med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie.

Smag og konsistens
Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

11003

Produktinfo

Derfor skal du vælge REGOBONE

Til vedligeholdelse af knogler
REGOBONE er standardiseret, fermenteret rødkløverekstrakt, med et naturligt indhold af calcium og magnesium.

I en daglig dosis REGOBONE (100 ml.) får du:
• 60 mg isoflavoner/planteøstrogener
• 300mg calcium
• 80 mg magnesium

Rødkløver bidrager til:
• Vedligeholdelse af normale knogler
• Fermenteringen sikrer øget optagelighed af de aktive plantestoffer (planteøstrogener/isoflavoner)

Calcium bidrager til:
• Vedligeholdelse af normale knogler

Magnesium bidrager til:
• At vedligeholde en normal muskelfunktion, normale knogler,  samt til at mindske træthed og udmattelse.

REGOBONE består af økologisk fermenteret pressesaft fra rødkløver, som er standardiseret til 60 mg planteøstrogener/isoflavoner pr. daglig dosis. Rødkløverekstrakten har et naturligt højt indhold af calcium (kalk) og indeholder samtidig magnesium. Om sommeren høstes rødkløverplanterne når de står saftspændte i solen, hvorefter de friske planter gennemgår en proces, hvor de først presses og senere fermenteres. Dét gør at isoflavonerne (planteøstrogenerne) i rødkløveren adskilles fra sukkermolekylerne, og isoflavonerne får dermed en øget optagelighed i kroppen. 

Pligttekst

Vigtigt: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud skal opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør ikke anvendes til børn under 11 år. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

Forbrugerfolder

Vægt 2 kg

Ingredienser

Mælkesyregæret rødkløversaft (Trifolium pratense L.) *
*fra økologisk jordbrug. Fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier.

Indhold pr. dagsdosis

Indhold pr. dagsdosis 100 ml
Fermenteret rødkløverekstrakt 100 ml
Heraf isoflavoner 60 mg
Heraf calcium 300 mg (40 %**)
Heraf magnesium 80 mg (20 %**)

** % Af RI = Reference Indtag

Det rene fermenterede rødkløverekstrakt har et helt naturligt højt indhold af calcium. Herudover indeholder den også magnesium.

Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterierne i rødkløverekstraktet er opformeret under gæringen. Derfor er det ikke muligt at fastslå en entydig mængde, da store udsving kan forekomme.

Dosering

Print doseringsvejledning

Daglig dosis: 50ml to gange dagligt, i forbindelse med et måltid.
Hvis du glemmer en dosis, skal du ikke fordoble den følgende dosis, men blot fortsætte med den normale dagsdosis.
Kartonen skal vendes på hovedet, og rystes grundig inden hver dosering for opblanding af plantestofferne.

Hvor mange dage har jeg til i 1 karton?
• 1 liter: 100 ml/dag = 10 dage
• 2 liter: 100 ml/dag = 20 dage

Effektive smagsfif

Et smagspanel har givet ananas-juice topkarakter ift. at være den smag der camouflerer rødkløversmagen bedst. Så hvis du har det svært med smagen af rødkløverekstrakterne – så bland ekstraktet 1:1 med ananas juice. Andre kunder anbefaler at blande det 1:1 med dansk vand citrus eller i en smoothie.

Smag og konsistens

Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur, men gerne svalt. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt.

Holdbarhed: Se bedst før dato på karton. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Når du skal på ferie

Det er bedst at tage en halvfyldt pose med. Alternativt kan det fyldes på små plastflasker, som presses sammen så luften trykkes ud og ekstraktet ilter mindst muligt.

Bag-in-box

Bag in box-princippet sikrer en stabil, praktisk og hygiejnisk emballage, der beskytter produktet mod iltning, der påvirker holdbarheden. Efterhånden som posen tømmes falder den sammen omkring det resterende indhold. Dette forhindrer at ekstraktet ilter. Derfor ændrer holdbarheden sig ikke efter åbning.

Fermentering med mælkesyrebakterier

Fermenteringen med mælkesyrebakterier er en naturlig proces, der er helt unik for urteekstrakterne fra Herrens Mark. Først og fremmest betyder fermenteringen, at ekstraktet opnår en pH-værdi på ca. 4, hvor det kun er mælkesyrebakterier, der trives. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler. REGOBONE er ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

I vores Viden om kan du læse meget mere om rødkløver, knogler og fermentering.

5 anmeldelser af REGOBONE, 2 liter – ØKO

 1. Dansk

  Ingelise

  Jeg begyndte efter samråd med egen læge på fermenteret rødkløverekstrakt. Jeg fik “mit liv tilbage”! Fantastisk med et produkt til knoglerne, hvor man får det hele i et og samme produkt; fermenteret rødkløver, calcium og magnesium. Jeg vil helt klart anbefale REGOBONE. Smagen, ja den vænner man sig til 😂

 2. Dansk

  Tina

  Efter lidt over et år med brug af fermenteret rødkløverekstrakt kan jeg sige, at det i høj grad har hjulpet med at vedligeholde mine knogler. Så trods den lidt funky smag så fortsætter jeg 😉 Tusind tak for jeres helt fantastiske produkt.

 3. Dansk

  Lise

  Jeg har i nogle år indtaget fermenteret rødkløverekstrakt med god virkning på mit knogletab. Jeg har prøvet flere forskellige produkter, men den mest effektive metode til at vedligeholde og opbygge mine knogler har været mit daglige indtag af REGOBONE – hvilket ses på mine resultater. Et naturligt produkt – der for mig har været helt uden gener.

 4. Dansk

  Caroline

  Jeg er så glad og begejstret for at det fermenterede rødkløverekstrakt er blevet en del af mit liv, som nu er fuldstændig ændret. Så jeg tager naturligvis rødkløverekstrakt hver dag.

 5. Dansk

  Vibeke

  Jeg har nu taget REGOBONE regelmæssigt gennem de sidste 3 år. Ved seneste scanning var afkalkningen stoppet, og den har ellers tidligere gået stødt ned af bakke. Så nu er jeg spændt på hvad resultaterne siger til foråret. Jeg har smagt bedre, men har nu vænnet mig til smagen, og prisen er ikke høj med tanke på at afkalkningen er stoppet. 😊

Show only reviews in Dansk (5)

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOBONE.

”Jeg begyndte efter samråd med egen læge på fermenteret rødkløverekstrakt. Jeg fik “mit liv tilbage”! Fantastisk med et produkt til knoglerne, hvor man får det hele i et og samme produkt; fermenteret rødkløver, calcium, magnesium og D-vitamin. Jeg vil helt klart anbefale REGOBONE. Smagen, ja den vænner man sig til”

REGOBONE

Ingelise

”Efter lidt over et år med brug af fermenteret rødkløverekstrakt kan jeg sige, at det i høj grad har hjulpet med at vedligeholde mine knogler. Så trods den lidt funky smag så fortsætter jeg. Tusind tak for jeres helt fantastiske produkt.”

REGOBONE

Tina

"Jeg har i nogle år indtaget fermenteret rødkløverekstrakt med god virkning på mit knogletab. Jeg har prøvet flere forskellige produkter, men den mest effektive metode til at vedligeholde og opbygge mine knogler har været mit daglige indtag af REGOBONE – hvilket ses på mine resultater. Et naturligt produkt – der for mig har været helt uden gener."

REGOBONE

Lise

"Jeg er så glad og begejstret for at det fermenterede rødkløverekstrakt er blevet en del af mit liv, som nu er fuldstændig ændret. Så jeg tager naturligvis rødkløverekstrakt hver dag. "

REGOBONE

Caroline