FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Viden om

Rødkløver er ikke bare rødkløver  – hvor optageligt er dit produkt til overgangsalderen?

Rødkløver er ikke bare rødkløver – hvor optageligt er dit produkt til overgangsalderen?

Der findes mange rødkløverprodukter til kvinder i overgangsalderen, men hvor er du sikret den højeste optagelighed?

De fleste kvinder i overgangsalderen har allerede opdaget, at rødkløver er uundværligt, når hedeturene skal bekæmpes. Men rødkløver er ikke bare rødkløver, når det handler om at gøre noget ved de gener, der kan opstå i overgangsalderen.

For at få effekt af rødkløverens gavnlige virkning er det nemlig vigtigt, at kroppen kan optage de aktive indholdsstoffer i produktet.

Fermenteringen gør forskellen

Rødkløver indeholder planteøstrogener, der kan hjælpe med at holde kroppen i balance, fordi de minder om den østrogen, som kroppen nedsætter produktionen af i overgangsalderen. Fra naturens side er planteøstrogenerne bundet til et sukkermolekyle. Derfor har de en størrelse, der gør, at de ikke kan slippe igennem tarmvæggen. Fermentering fjerner sukkermolekylet, så planteøstrogenerne kan komme igennem tarmvæggen og blive optaget.

Højere optagelighed

Det unikke ved det fermenterede rødkløverekstrakt, REGOMEO® fra Herrens Mark, er, at det til forskel fra mange andre rødkløverprodukter på fx kapselform, er fermenteret. Selve fermenteringsprocessen er patenteret, fordi den nedbryder planteøstrogenerne til mindre enheder, og derved opnår en højere optagelighed.

Dansk produceret

REGOMEO® er produceret i Danmark af rødkløver fra dansk, økologisk landbrug. Det betyder, at der er fuldstændig gennemsigtighed i forhold til både produktionsform og oprindelse. Ingredienslisten er nem at læse, så man ved, hvad man putter i kroppen.

Fri for konservering, tilsætningsstoffer og alkohol

På grund af fermenteringen med mælkesyrebakterier er REGOMEO® fuldstændig fri for konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og alkohol. Fermenteringsprocessen er patenteret og sikrer, at det kun er mælkesyrebakterierne, der kan leve.

Mere end blot rødkløver

REGOMEO® indeholder ikke kun rødkløver, der kan lindre hedeture og svedtendens. For at dække så bredt som muligt er der også tilsat citronmelisse, der kan fremme søvn og indre balance samt pebermynte, der kan understøtte fordøjelsen og salvie, der kan understøtte en normal svedfunktion. Og fermenteringen er naturligvis også gavnlig for de tilsatte urters optagelighed.

Få 20% rabat

Prøv REGOMEO® fra Herrens Mark. Tilmeld dig vores nyhedsbrev få 20% rabat på hele din ordre, når du handler på herrens-mark.dk.

Tilmelder du dig vores kundeklub, når du køber første gang, så får du i fremtiden vores attraktive loyalitetsrabatter – hver gang du handler.

Tilmeld dig kundeklubben

Som medlem af kundeklubben får du bl.a. særlige fordele, eksklusive tilbud, information om nye produkter og meget andet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.