FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Original price was: 642,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

-22%

REGOMEO, 3 liter – ØKO

Til gener i overgangsalderen

Prøv vores intropakke med nok ekstrakt til 5 uger, der erfaringsmæssigt er den periode, det kræver at mærke, hvordan REGOMEO® virker for dig. REGOMEO® indeholder patenteret, fermenteret rødkløverekstrakt med mælkesyrebakterier. Hertil tilsættes fermenteret ekstrakt af citronmelisse, salvie og pebermynte. Alle urter i REGOMEO er specifikt udvalgt til at hjælpe med at dæmpe forskellige symptomer ifm. overgangsalderen. Rødkløver til hedeture, øget svedtendens og rastløshed. Salvie til leddenes fleksibilitet og mobilitet. Citronmelisse til søvn samt mental og fysisk balance og sidst men ikke mindst pebermynten til fordøjelsen. Alle urter i REGOMEO er høstet fra friske, økologiske urter. Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.

In stock

10% rabat v/køb 2 valgfrie produkter
15% rabat v/køb af 3 valgfrie produkter
20% rabat v/køb af 4 valgfrie produkter

Fri fragt ved bestilling af mere end 1 produkt og hurtig levering

Effektive smagsfif
Er den specielle smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOMEO op med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie.

Smag og konsistens Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

11044

Produktinfo

Derfor skal du vælge REGOMEO

REGOMEO består af pressesaften fra rødkløverens blade og blomster. Planterne høstes i løbet af sommeren, når de er friske og fulde af vitalitet, herefter presses og gæres de i en proces, der gør at planteøstrogenerne i rødkløveren adskilles fra sukkermolekylerne. Processen giver dem en form der optages direkte gennem tarmvæggen i blodbanen. Rødkløver, med sit indhold af planteøstrogener, samt den tilsatte ekstrakt af hhv. citronmelisse, salvie og pebermynte hjælper til at dæmpe symptomerne ved overgangsalderen. Rødkløver hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder ifm.: • Hedeture • Øget svedtendens • Rastløshed Citronmelisse hjælper med at bevare: • Et positive humør • En sund søvn • Mentalt og fysisk velvære Pebermynte understøtter: • Fordøjelsen Salvie bidrager til: • Normal svedfunktion • Bevare leddenes fleksibilitet & mobilitet

Årets produkt 2014 og 2018

REGOMEO blev i 2014 og igen i 2018 kåret som Årets Danske Helsekostprodukt samt Årets urteprodukt i Danish Health & Science Awards 2018. Begrundelsen for kåringerne var god effekt på hedestigninger, god optagelighed, høj råvarekvalitet, gennemtænkt produkt, godt salg, dansk produceret, økologisk.

Pligttekst

Vigtigt: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud skal opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør ikke anvendes til børn under 11 år. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

Forbrugerfolder

Vægt 3 kg

Ingredienser

Ca. 92,5% mælkesyregæret rødkløversaft (Trifolium pratense L.)*, 7,5% urteblanding: pebermynte (Mentha x Piperita L.)*, citronmelisse (Melissa officinalis L.)*, salvie (Salvia officinalis L.)*,
*fra økologisk jordbrug. Fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier.

Indhold pr. daglig dosis

Indhold pr. dagsdosis 60 ml 120 ml
Fermenteret rødkløverekstrakt 55,5 ml 111 ml
Heraf isoflavoner 33 mg 67 mg
Fermenteret citronmelisse-ekstrakt 1,8 ml 3,6 ml
Fermenteret pebermynte-ekstrakt 1,8 ml 3,6 ml
Fermenteret salvie-ekstrakt 0,9 ml 1,8 ml
Heraf fra ekstrakterne
Kalium 480 mg (25%**) 960 mg (50 %**)
Calcium 192 mg (25 %**) 384 mg (50 %**)
Magnesium 96mg (25 %**)

** % Af RI = Reference Indtaget

Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterierne i rødkløverekstraktet er opformeret under gæringen. Derfor er det ikke muligt at fastslå en entydig mængde, da store udsving kan forekomme.

Dosering

Print doseringsvejledning

Den anbefalede opstartsdosis er 120 ml (4 bægre) dagligt, opdelt på to indtag (morgen og aften). Efter 2-5 uger, når du mærker effekten, kan du forsøge at reducere dosis til 60 ml (2 bægre). Enkelte har brug for mere (60 – 120 ml/dagligt). Daglig dosis bør ikke overstige 120 ml (4 bægre) per dag. Hvis du glemmer en dosis, skal du ikke fordoble den følgende dosis, men blot fortsætte med den dosis, der matcher dine personlige behov.

Hvor lang tid går der før jeg mærker effekt?
Det er erfaringen fra vores kunder, at effekten mærkes i løbet af 2-5 uger. Men husk at blive ved med at tage den høje dosis i op til 5 uger, for at være sikker på at mærke effekt. De fleste kvinder har god effekt allerede efter 2-3 uger, andre skal have lidt mere tålmodighed.
Du kan derfor forvente, at du efter et forbrug svarende til 2-3 kartoner vil vide, hvordan ekstraktet virker for dig.

Hvad gør jeg hvis virkningen aftager?
Det er helt naturligt for nogen kvinder at effekten aftager efter en periode. Hvis det er noget du oplever, så skal du igen gå på på den høje dosis (120 ml dagligt) indtil du igen har god effekt – hvorefter du så igen kan forsøge at gå ned i dosis.

Effektive smagsfif

  • Hold ekstraktet afkølet
  • Bland det 1:1 med danskvand m/citrus
  • Bland det 1:1 med din favorit juice (annanas-juice er af et smagspanel bedømt til bedst at camouflere smagen)
  • Andre foretrækker at få det hurtigt ned og skylle efter med vand/kaffe eller bide i en skive appelsin.

Smag og konsistens

Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt.

Holdbarhed: Se bedst før dato på karton. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Når du skal på ferie

Det er bedst at tage en halvfyldt pose med. Alternativt kan det fyldes på små plastflasker, som presses sammen så luften trykkes ud og ekstraktet ilter mindst muligt.

Bag-in-box

Bag in box-princippet sikrer en stabil, praktisk og hygiejnisk emballage, der beskytter produktet mod iltning, der påvirker holdbarheden. Efterhånden som posen tømmes falder den sammen omkring det resterende indhold. Dette forhindrer at ekstraktet ilter. Derfor ændrer holdbarheden sig ikke efter åbning.

Hvor langt rækker en karton?

1 karton indeholder 2 liter – typisk nok til 1 måneds forbrug:
• 2 liter: 120 ml/dag = 16 dage
• 2 liter: 60 ml/dag = 33 dage
• 1 liter: 120 ml/dag = 8 dage
• 1 liter: 60 ml/dag = 17 dage

Fermentering med mælkesyrebakterier

Fermenteringen med mælkesyrebakterier er en naturlig proces, der er helt unik for urteekstrakterne fra Herrens Mark. Først og fremmest betyder fermenteringen, at ekstraktet opnår en pH-værdi på ca. 4, hvor det kun er mælkesyrebakterier, der trives. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler. REGOMEO er ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

I vores Viden om kan du læse meget mere om rødkløver, planteøstrogener og overgangsalder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Show only reviews in Dansk (0)

Vær den første til at anmelde “REGOMEO, 3 liter – ØKO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOMEO.

"Jeg vil bare sige tuuusind tak for at I laver jeres fantastiske rødkløver ekstrakt. På 14 dage har jeg fået min nattesøvn og mit liv tilbage med fuld energi. Jeg har aldrig prøvet at et ekstrakt virkede så præcist og med så stor effekt."

REGOMEO

Mirjam

"Jeg kan kun anbefale alle kvinder med hedeture og urolige nætter pga overgangsalder at give rødkløverekstrakten fra Herrens Mark et forsøg. Jeg startede for godt et år siden og mærkede en positiv effekt allerede efter 5 uger og efter 4 måneder var det slut med hedeture, og jeg fik min nattesøvn tilbage 🙏😀"

REGOMEO

Eva

”Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekten af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for, at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de daglige hedeture og heller ikke om natten.”

REGOMEO

Tina

”Har taget Herrens Mark i 4 uger nu. Efter 1. uge stoppede mine hedeture. Den sidste uge er jeg begyndt at både sove bedre, men også at falde hurtigere i søvn. Om dette er en bivirkning, så er den fantastisk. Har altid haft svært ved at falde i søvn. Kan kun anbefales.”

REGOMEO

Elin

”Får helt klart 5 stjerner. Det er bare fantastisk. Efter kun 6 dage var mine hedeture helt væk. Kan kun anbefale det – det hjælper!”

REGOMEO

Kirsten

”Kunne mærke effekten allerede efter første dag og den har været der lige siden. Jeg har nu taget REGOMEO, fermenteret rødkløverekstrakt i 6 måneder. Så jeg er super tilfreds og kan kun anbefale det til andre 🙂”

REGOMEO

Lene

”Det virker fra første dag. Har haft hedeture 12 gange om natten og efter 60 ml morgen og igen aften så er det væk. Fået et nyt liv efter 10 år. Hurra 😊😊😊”

REGOMEO

Yvonne

”Rødkløver for at reducere hedeture. Det virker bare. Kan varmt anbefale det 🙂”

REGOMEO

Eva

”Det virker 🙂 Mine hedeture om natten er væk, men pyh… det smager ikke godt.”

REGOMEO

Kirsten

"Hedeture på 11. år er nu, endelig ved at være en saga blot 😊 Har anbefalet produktet til en kollega, som Ikke har været i overgangsalderen så længe, men var meget plaget af hedeture, humørsvingninger og dårlig nattesøvn. Hun er stort set fri for hedeture og sover meget bedre efter blot 14 dage med Rødkløverekstrakt 👍🏻"

REGOMEO

Susanne

"Jeg kan kun anbefale Rødkløverekstrakt. Før var jeg vågen den halve nat med kraftige svedeture, og om dagen fik jeg flere og flere. Jeg har nu indtaget ekstaktet efter anvisningen i 4 uger, og jeg har ikke flere svedeture hverken dag eller nat."

REGOMEO

Gitte

"Jeg brugte det i tre måneder med super resultat 😅 slut med svedeturene, og stoppede så i en måned 🥵puh ha 🥵 har heldigvis lige fået en ny forsyning i dag igen 👍 så kan kun anbefale alle at prøve det ☺️ det gir bare så meget bedre livskvalitet 👍👏"

REGOMEO

Lisbeth

”Første 6 dage ingen ændring...på 6. dagen var natten dobbelt så varm som ellers! Men derfra er det bare gået fremad. De sidste to nætter er jeg ikke vågnet og de sidste to dage har jeg kun haft ganske få og meget milde hedestigninger. Her til morgen har jeg ikke haft en eneste hedetur. Jeg havde meget voldsomme hedestigninger og svedeture, vågnede ca. 6-8 gange om natten badet i sved.......så TUSIND TAK !!!”

REGOMEO

Charlotte

"Efter ca 3 uger med 2 bægre morgen og aften, begyndte jeg at få færre hedeture, og nu har jeg nærmest ingen. Jeg sover også lidt bedre nu"

REGOMEO

Annette

"Jeg har i en del år været plaget af voldsomme hedeture, både dag og nat, som især har påvirket min nattesøvn og evnen til at holde fokus når de stod på. Jeg har forsøgt mig med diverse naturprodukter uden større effekt. Men med REGOMEO er mine hedeture reduceret betragteligt, hvilket påvirker mit almen befindende og min nattesøvn positivt. Jeg kan kun anbefale REGOMEO."

REGOMEO

Britta