FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

399,00 kr.

REGOPUR, 2 liter – ØKO

(12 kundeanmeldelser)

Til normal fordøjelse og leverfunktion

REGOPUR® er et økologisk kosttilskud der indeholder fermenteret mælkebøtteekstrakt. Mælkebøtte understøtter en normal mave- og leverfunktion og bidrager med den præbiotiske effekt til mave-tarmsystemets velbefindende. Mælkebøtten i REGOPUR er høstet fra friske, økologiske urter. Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.

In stock

10% rabat v/køb 2 valgfrie produkter
15% rabat v/køb af 3 valgfrie produkter
20% rabat v/køb af 4 valgfrie produkter

Fri fragt ved bestilling af mere end 1 produkt og hurtig levering

Effektive smagsfif
Er den bitre smag en hindring, så kan du prøve at blande REGOPUR op med danskvand m/citrus, din favorit juice eller i din smoothie. Vi anbefaler dog så vidt muligt at drikke REGOPUR rent.

Smag og konsistens
Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

11002

Produktinfo

Derfor skal du vælge REGOPUR

REGOPUR fremstilles af pressesaften fra friske økologiske mælkebøtte- blade, blomster og rødder. De friske, smørgule blomster og grønne blade høstes i foråret, på det tidspunkt hvor de indeholder mest saft og kraft. Tilsvarende høstes rødderne i efteråret, hvor den højeste koncentration af bitterstoffet findes i plantens rødder.

Mælkebøttens bitterstoffer har gjort den værdsat som naturmedicin. Den er blevet sat i forbindelse med god fordøjelse, udrensningsprocesser og et deraf større velvære i kroppen. Mælkebøttesaften er et alsidigt udrensningsprodukt med rigtig mange anvendelsesmuligheder og kan være til glæde for alle, hvor fordøjelsen og leveren trænger til en hjælpende hånd.

Mælkebøtte:
• Understøtter mave- og leverfunktion
• Understøtter fordøjelsen
• Indeholder bitterstoffer
• Kan anvendes dagligt, eller som 3-måneders kur

REGOPUR er:
• Upasteuriseret
• Uden alkohol og tilsætningsstoffer
• Vegansk
• Økologisk

Pligttekst

Vigtigt:
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Skal opbevares uden for små børns rækkevidde. Et kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Forsigtighed anbefales ved galdesten, kontakt evt. lægen inden brug.

Produktfolder

Vægt 2 kg

Ingredienser

Mælkesyregæret saft af mælkebøtte (Taraxacum officinale L.)*, fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier. Tilsat podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt). *fra økologisk jordbrug

Præ- og probiotika

Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark, REGOPUR er fermenteret med mælkesyrebakterier fra en podekultur som er produceret på Herrens Mark. Det vil sig at du med REGOPUR både får probiotika (de levende mælkesyrebakterier) og præbiotika som også kan refereres til som ”madpakken” til probiotika – nemlig mælkebøtten. Begge elementer som er kendt for at bidrage til en sund tarmflora.

Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterierne i rødkløverekstraktet er opformeret under gæringen. Derfor er det ikke muligt at fastslå en entydig mængde, da store udsving kan forekomme.

Dosering

Print doseringsvejledning

Du kan med fordel anvende REGOPUR dagligt. Daglig dosis er da 1-2 bægre (30-60 ml). Vi anbefaler, at du indtager REGOPUR i forbindelse med et måltid, gerne både ved morgen- og aftensmåltidet. Ved kroniske tilstande anbefales 90 ml (3 bægre) dagligt, indtil effekten mærkes. Derefter 60 ml dagligt Bruges ekstraktet som en udrensningskur anbefaler vi, at den bruges over minimum en 3-måneders periode:

Uanset om du tager REGOPUR som et fast dagligt tilskud eller som en udrensningskur anbefaler vi altid at du starter med en langsom optrapning:
1. uge: 1 bægre dagligt (30 ml)
2. uge: 2 bægre dagligt (60 ml)
3. uge: 3 bægre dagligt (90 ml)
Efterfølgende: 1-3 bægre dagligt (30-90 ml)

Hvor mange dage har jeg til i én karton?
1 liter: 30 ml/dag = 33 dage
1 liter: 60 ml/dag = 16 dage
1 liter: 90ml/dag = 11 dage

2 liter: 30 ml/dag = 66 dage
2 liter: 60 ml/dag = 33 dage
2 liter: 90ml/dag = 22 dage

Effektive smagsfif

Smagen er syrlig og bitter. Ekstraktet skal helst drikkes rent, men er smagen en hindring, kan ekstraktet efter behov blandes med saft fra syrlige bær eller danskvand m/citrus.

Smag og konsistens

Alle vores urteekstrakter er produceret af friske, økologiske urter som er fermenterede med mælkesyrebakterier. Det betyder at produkterne er levende og derfor kan smag og konsistens variere fra høst til høst og dermed fra produkt til produkt. Husk derfor altid at ryste kartonen grundigt (vend karton på hovedet) inden hver dosering.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt.

Holdbarhed: Se bedst før dato på karton. Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning.

Når du skal på ferie

Det er bedst at tage en halvfyldt pose med. Alternativt kan det fyldes på små plastflasker, som presses sammen så luften trykkes ud og ekstraktet ilter mindst muligt.

Bag-in-box

Bag in box-princippet sikrer en stabil, praktisk og hygiejnisk emballage, der beskytter produktet mod iltning, der påvirker holdbarheden. Efterhånden som posen tømmes falder den sammen omkring det resterende indhold. Dette forhindrer at ekstraktet ilter. Derfor ændrer holdbarheden sig ikke efter åbning.

Fermentering med mælkesyrebakterier

Fermenteringen med mælkesyrebakterier er en naturlig proces, der er helt unik for urteekstrakterne fra Herrens Mark. Først og fremmest betyder fermenteringen, at ekstraktet opnår en pH-værdi på ca. 4, hvor det kun er mælkesyrebakterier, der trives. Det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler. REGOMEO er ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

I vores Viden om kan du læse meget mere om mælkebøtter, fermentering, udrensning og fordøjelse.

12 anmeldelser af REGOPUR, 2 liter – ØKO

 1. Alex

  REGOPUR er super! Jeg har fået en meget bedre fordøjelse, og mere energi i hverdagen – jeg kan kun anbefale det! 🙂

 2. Bo

  Allerede efter 3-4 måneder med REGOPUR fra Herrens Mark kunne jeg mærke store forbedringer. Jeg havde mindre ondt i kroppen, og smerter i hænder og fingerled forsvandt gradvist. Har nu været helt smertefri i mere end 12 år, fantastisk og jeg har ingen bivirkninger.

 3. Stine

  Jeg har været i gang med Fermenteret Mælkebøtteekstrakt i 6 uger nu, og har sjældent luft i maven, hvilket jeg ofte havde inden jeg startede. Mine hænder hæver også sjældent nu, og så kan jeg kan gå meget længere end tidligere. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til produktet.

 4. Stinne

  Jeg har nu drukket fermenteret mælkebøtteekstrakt i næsten 2 måneder og mærker en klar forbedring af min fordøjelse. Jeg har haft svært ved at fordøje det jeg har spist, men efter at have indtaget en “bitter” 3 dagligt, føler jeg at jeg har fået mere energi. Jeg kan kun anbefale produktet fra Herrens Mark, smagen er bitter og noget man lige skal vænne sig til. Men det er et virkelig godt produkt som jeg vil have stående fast i mit køkken fremover.

 5. Nina

  Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtte-produkt – REGOPUR. Lige så dårligt det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.

 6. Tove

  Jeg har drukket REGOPUR fra Herrens Mark i en periode nu og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform og min krop føles bare let og veltilpas

 7. Maria

  Når livet nogen gange bliver lidt for fedt, så trænger min fordøjelse til en hjælpende hånd og så ved jeg det er tid til en udrensningskur. I en periode på ca. 3 måneder tager jeg derfor 2 bægre REGOPUR som en fast del af min morgenrutine. Det gør en stor forskel for min mave og fordøjelse – kan slet ikke undvære det.

 8. Lærke

  Mine ledgener er reduceret markant, og jeg har også fået bedre fordøjelse. Man skal vænne sig til smagen, men nu kan jeg faktisk godt lide den bitre smag. Jeg vil helt klar fortsætte med det fermenterede mælkebøtteekstrakt fremover, og jeg kan kun anbefale det.

 9. Fanny

  Der er stor forbedring af min fordøjelse efter jeg er begyndt på REGOPUR. Jeg går på toilettet hver dag, hvor det tidligere godt kunne være hveranden. Allerede efter en uge blev det bedre og meget bedre efter en måned.

 10. Bente

  Det virkede på mig. Jeg har haft ondt omkring lever og galde i lang tid. Sad oppe mange nætter og drak pebermynte te og kamille te for at holde det ud.
  Men efter at jeg begyndte at drikke mælkebøttesaft er smerterne forsvundet.
  Sikken en lettelse.!

 11. Eva (verificeret ejer)

  Regopur har været en daglig fornøjelse så længe jeg kan huske. Ikke alene smager Regopur fantastisk – stuetemperatur er bedst, da kulde tager smagen – Regopur hjælper min fordøjelse og hele systemets velvære. Kort fortalt: Regopur er på alle måder et fantastisk produkt, som jeg kun kan anbefale på det varmeste.

 12. Dennis

  Jeg startede på REGPUR ifm. en kost/livsstilsændring. Nu får jeg hver morgen et køligt shot fermenteret mælkebøtte-mirakelurt sammen med kefir eller A38. ;0) Dels for at få tilført bitterstoffer til min kost, og samtidig for at få mælkesyrebakterier. Tak for et dejligt produkt 😊

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det siger andre

Vi har mange tilfredse brugere af vores urteekstrakter. Her kan du læse om andres erfaringer med REGOPUR.

”Jeg har drukket REGOPUR fra Herrens Mark i en periode nu, og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform, og min krop føles bare let og veltilpas.”

REGOPUR

Tove

"Når livet nogen gange bliver lidt for fedt, så trænger min fordøjelse til en hjælpende hånd og så ved jeg det er tid til en udrensningskur. I en periode på ca. 3 måneder tager jeg derfor 2 bægre REGOPUR som en fast del af min morgenrutine. Det gør en stor forskel for min mave og fordøjelse – kan slet ikke undvære det."

REGOPUR

Maria

”Jeg er utrolig glad for Herrens Marks mælkebøtteprodukt – REGOPUR. Lige så dårligt som det smager, lige så godt har REGOPUR været for min mave og min fordøjelse. Efter de første 3 uger mærkede jeg en tydelig forbedring. Det er et fantastisk produkt, som nu er blevet en fast del af mit morgenmåltid, og som jeg ikke kan forestille mig at undvære.”

REGOPUR

Nina

”Allerede efter 3-4 måneder med REGOPUR kunne jeg mærke store forbedringer. Jeg havde mindre ondt i kroppen, og smerter i hænder og fingerled forsvandt gradvist. Har nu været helt smertefri i mere end 12 år. Fantastisk, og jeg har ingen bivirkninger. ”

REGOPUR

Bo

"Mine ledgener er reduceret markant, og jeg har også fået bedre fordøjelse. Man skal vænne sig til smagen, men nu kan jeg faktisk godt lide den bitre smag. Jeg vil helt klar fortsætte med det fermenterede mælkebøtteekstrakt fremover, og jeg kan kun anbefale det."

REGOPUR

Lærke

"Det virkede på mig. Jeg har haft ondt omkring lever og galde i lang tid. Sad oppe mange nætter og drak pebermynte te og kamille te for at holde det ud. Men efter at jeg begyndte at drikke mælkebøttesaft er smerterne forsvundet. Sikken en lettelse.!"

REGOPUR

Bente

"REGOPUR er super! Jeg har fået en meget bedre fordøjelse, og mere energi i hverdagen – jeg kan kun anbefale det! 🙂"

REGOPUR

Alex

"Jeg har nu drukket fermenteret mælkebøtteekstrakt i næsten 2 måneder og mærker en klar forbedring af min fordøjelse. Jeg har haft svært ved at fordøje det jeg har spist, men efter at have indtaget en “bitter” 3 dagligt, føler jeg at jeg har fået mere energi. Jeg kan kun anbefale produktet fra Herrens Mark, smagen er bitter og noget man lige skal vænne sig til. Men det er et virkelig godt produkt som jeg vil have stående fast i mit køkken fremover."

REGOPUR

Stinne

"Jeg har været i gang med Fermenteret Mælkebøtteekstrakt i 6 uger nu, og har sjældent luft i maven, hvilket jeg ofte havde inden jeg startede. Mine hænder hæver også sjældent nu, og så kan jeg kan gå meget længere end tidligere. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til produktet."

REGOPUR

Stine

"Der er stor forbedring af min fordøjelse efter jeg er begyndt på REGOPUR. Jeg går på toilettet hver dag, hvor det tidligere godt kunne være hveranden. Allerede efter en uge blev det bedre og meget bedre efter en måned. "

REGOPUR

Fanny

"Jeg startede på REGPUR ifm. en kost/livsstilsændring. Nu får jeg hver morgen et køligt shot fermenteret mælkebøtte-mirakelurt sammen med kefir eller A38. 😉 Dels for at få tilført bitterstoffer til min kost, og samtidig for at få mælkesyrebakterier. Tak for et dejligt produkt 😊"

REGOPUR

Dennis