FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Viden om

Genkend de første tegn på overgangsalderen  – og gør noget ved dem

Genkend de første tegn på overgangsalderen – og gør noget ved dem

Står du på tærsklen til overgangsalderen, eller har du allerede oplevet de første symptomer? Vi hjælper dig til en ubesværet overgangsalder.

For de fleste kvinder kommer overgangsalderen ikke fra den ene dag til den anden. Det vil ofte være en længere periode, hvor generne tager til, og hvor du skal finde dig til rette i det, der næsten kan føles som en ny krop for en periode. Derfor hjælper vi dig med at genkende de første tegn, så du hurtigt kan afhjælpe dem.

Overgangsalderen indtræffer helt grundlæggende, fordi æggestokkene stopper med at producere de kvindelige kønshormoner, østrogen og progesteron. Overgangsalderen er en naturlig fase i en kvindes liv, men det kan føles som en udfordring. Heldigvis oplever de fleste, at det er muligt at få en rolig og behagelig overgangsalder, når de værste gener dæmpes.

Hvornår kommer man i overgangsalderen?

De fleste kvinder kommer i overgangsalderen, når de er omkring 45-55 år. Gennemsnitsalderen for kvinders start på overgangsalderen typisk ligger mellem 51-52 år. Der findes ingen rettesnor for, hvor længe overgangsalderen varer. For nogle kvinder er den kortvarig, mens den for andre varer flere år.

Perimenopause

Tiden inden overgangsalderen kalder man perimenopause, og allerede her begynder de første symptomer. Forskellen på perimenopause og overgangsalderen er, at du stadig har ægløsning i perimenopausen. Overgangsalderen indtræder først, når du har haft 12 måneder uden menstruation. 

Genkend de første tegn

Allerede i overgangsfasen, sker der hormonelle forandringer, der kan udløse de forskellige gener, man forbinder med overgangsalderen. Du får med al sandsynlighed ikke dem alle sammen på én gang, og måske forbinder du slet ikke forandringerne med overgangsalder, fordi du stadig menstruerer. Og synes du at generne minder lidt om PMS, så er det ikke helt ved siden af. Det er nemlig udløst af faldet i dine hormoner.

Du kan opleve blødningsforstyrrelser, humørsvingninger, nedsat energi, hedeture og en øget svedtendens, tågehjerne og koncentrationsbesvær. Måske begynder du med tiden at opleve et mønster i, hvornår generne kommer eller måske kommer de hyppigere og hyppigere. Det kan være overvældende, men det er muligt at afhjælpe dem både gennem kosttilskud og motion.  

Ønsker du en roligere overgangsalder i balance?

Planter og urter har i flere århundrede bidraget til at gøre overgangsalderen mindre genefuld, særligt når det gælder hedeture. REGOMEO® er et patenteret, økologisk kosttilskud, som indeholder fermenteret rødkløverekstrakt, citronmelisse, pebermynte og salvie helt uden tilsætning af alkohol og konserveringsmidler.

Rødkløver, som er en veldokumenteret ingrediens, kan hjælpe med at lindre hedeture og svedtendens, citronmelisse kan fremme søvn og indre balance, salvie kan bl.a. understøtte en normal svedfunktion, og pebermynte kan understøtte fordøjelsen. Rødkløver indeholder plantestoffer, som man kalder planteøstrogener, og de ligner det kvindelige hormon østrogen. Det er årsagen til, at rødkløver kan understøtte genskabelsen af din krops balance.

Få 20% rabat

Prøv REGOMEO® fra Herrens Mark. Tilmeld dig vores nyhedsbrev få 20% rabat på hele din ordre, når du handler på herrens-mark.dk.

Tilmelder du dig vores kundeklub, når du køber første gang, så får du i fremtiden vores attraktive loyalitetsrabatter – hver gang du handler.

Tilmeld dig kundeklubben​

Som medlem af kundeklubben får du bl.a. særlige fordele, eksklusive tilbud, information om nye produkter og meget andet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

REGOMEO, 2 liter – ØKO
399,00 kr.

REGOMEO, 2 liter – ØKO

REGOMEO, 3 liter – ØKO
-22%
Original price was: 642,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

REGOMEO, 3 liter – ØKO