FRI FRAGT VED KØB AF MERE END 1 PRODUKT | HURTIG LEVERING | MÆNGDERABAT
FERMENTIERTE KRÄUTEREXTRAKTE - FÜR IHR TÄGLICHES WOHLBEFINDEN - SEIT 1959

Viden om

Nedbryd affaldsstoffer med udrensning og detox-kure

Nedbryd affaldsstoffer med udrensning og detox-kure

Udrensning og detox-kure har fokus på udskillelsen af affaldsstoffer og funktionen af lever, nyrer og galde, og jo bedre din lever og nyrer fungerer, jo bedre bliver din krop til at nedbryde affaldsstoffer og jo bedre bliver din fordøjelse.

Hvad er leverens funktion?

Leveren er muligvis et af kroppens vigtigste organer, men sandsynligvis også et af de mest misforståede. Først og fremmest nedbryder den affaldsstoffer, alkohol og medicinrester og gør det på den måde muligt for nyrerne at rense blodet og udskille affaldsstofferne. Derudover har den enorm betydning for kroppens evne til at fordøje, da den også er en del af fedtstofskiftet og produktionen af galde (galde er nødvendigt for at vi kan omsætte fedt), og det er blot et par af de opgaver leveren udfører. Så, når leveren er med til at udrense kroppen, fungerer den ikke som en svamp der suger alle toxiner, tungmetaller og affaldsstoffer til sig, en opfattelse som mange har, men nedbryder derimod affaldsstofferne ved hjælp af enzymer, så de kan opløses i vand, og efterfølgende udskilles i urin og afføring.

Hvordan udrenses kroppen?

Leveren består af en lang række galdegange, som løber sammen i én stor galdegang der er forbundet til galdeblæren. Visse affaldsstoffer, som nedbrydes i leveren, filtreres over i galdegangene. Herfra bliver de udskilt, når leverens producerede galde skyller dem med videre og over i galdeblæren. I galdeblæren opbevares og koncentreres galden, inden den føres videre til fordøjelsessystemet og tolvfingertarmen. En almindelig sund lever producerer i omegnen af 1 liter galde om dagen, en produktion som nedsættes jo ældre vi bliver, og der kan derfor opstå det der kaldes galdesten.

Hvordan fungerer en udrensningskur?

En udrensningskur kan, ved at have fokus på hvad man indtager, give lever og nyrer mulighed for at gøre deres job mere effektivt. Det kan bl.a. give organerne bedre tid til at nedbryde affaldsstoffer, producere mere galde, og derved skubbe affalds-, giftstoffer og begyndende galdesten ud af galdegange og -blære.

Mælkebøtte til udrensning og detox-kure

Mælkebøtten (Taraxacum Officinalis) indeholder bitterstoffer, bl.a. taxacin og taraxsterol, som pga. deres bitre smag kan være med til at stimulere udskillelsen af galde, og den er derfor ideel i forbindelse med udrensningskure. REGOPUR er desuden fermenteret med mælkesyrebakterier. Først og fremmest konserveres produktet, så ekstraktet kan sælges uden tilsætning af alkohol eller konserveringsmidler. Derudover er ekstraktet ikke pasteuriseret, hvilket er med til at bevare de levende mælkesyrebakterier.

Eftersom galdeblæren kun fungerer som et lager for den galde som leveren har produceret, kan man sagtens tage mælkebøtteekstraktet og opleve fine resultater, selvom man har fået galdeblæren fjernet. Ekstraktet kan nemlig stadig have en effekt på lever- og nyrefunktion.
REGOMUN, 0,4 liter – ØKO
REGOMEO, 3 liter – ØKO
-22%
499,00 kr.

REGOMEO, 3 liter – ØKO

REGOBONE, 2 liter – ØKO