Hvad siger kunderne?

Om REGOMEO®?

Får helt klart 5 stjerner. Det er bare fantastisk. Efter 6 dage var mine hedeture helt væk … 🙂 Kan kun anbefale det – det hjælper!

Kirsten Havn Andersen

Kunne mærke effekten allerede efter første dag og den har været der lige siden. Jeg har nu taget fermenteret rødkløverekstrakt i 6 måneder. Så jeg er super tilfreds og kan kun anbefale det til andre 🙂

Lene Møller

Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekt af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de invaliderende daglige hedeture og heller ikke om natten 🙂

Tina Larsen

Det virker 🙂 Mine hedeture om natten er væk,
men pyh… det smager ikke godt.

Kirsten Munk Rasmussen

Det virker fra første dag. Har haft hedeture 12 gange om natten og efter 60 ml morgen og igen aften så er det væk. Fået et nyt liv efter 10 år. Hurra 😊😊😊

Yvonne Willumsen

Rødkløver for at reducere hedeture.
Det virker bare. Kan varmt anbefale det 🙂

Eva Leander Larsen

Startede med Rødkløverekstrakt den 21 sep. Første 6 dage ingen ændring…på 6. dagen var natten dobbelt så varm som ellers! Men derfra er det bare gået fremad.  De sidste to nætter er jeg ikke vågnet og de sidste to dage har jeg kun haft ganske få og meget milde hedestigninger. Her til morgen har jeg ikke haft en eneste hedetur. Jeg havde meget voldsomme hedestigninger og svedeture, vågnede ca. 6-8 gange om natten badet i sved…….så TUSIND TAK !!!

Charlotte Iano Julse

Har tage herrens mark i 4 uger nu. Efter 1 uge stoppede mine hedeture. Den sidste uge er jeg begyndt at både sove bedre men også at falde hurtigere i søvn. Om dette er en bivirkning så er den fantastisk. Har altid haft svært ved at falde i søvn 😊 kan kun anbefales!

Elin Sprogø

Hedeture på 11. år er nu, endelig ved at være en saga blot 😊
Har anbefalet produktet til en kollega, som Ikke har været i overgangsalderen så længe, men var meget plaget af hedeture, humørsvingninger og dårlig nattesøvn.
Hun er stort set fri for hedeture og sover meget bedre efter blot 14 dage med Rødkløverekstrakt 👍🏻

Susanne Skovlykke Bæhr

Om REGOPUR®?

Jeg har drukket Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark i en periode nu og det har hjulpet mig helt fantastisk. Min fordøjelse er nu i topform og min krop føles bare let og veltilpas.

Tove Lehmann

Allerede efter 3-4 måneder med fermenteret Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark kunne jeg mærke store forbedringer. Jeg havde mindre ondt i kroppen, og smerter i hænder og fingerled forsvandt gradvist. Har nu været helt smertefri i mere end 12 år, fantastisk og jeg har ingen bivirkninger.

Bo Asbo Frederiksen

Jeg har nu drukket fermenteret mælkebøtteekstrakt i næsten 2 måneder og mærker en klar forbedring af min fordøjelse. Jeg har haft svært ved at fordøje det jeg har spist, men efter at have indtaget en “bitter” 3 dagligt, føler jeg at jeg har fået mere energi. Jeg kan kun anbefale produktet fra Herrens Mark, smagen er bitter og noget man lige skal vænne sig til. Men det er et virkelig godt produkt som jeg vil have stående fast i mit køkken fremover.

Stinne Finne

Mælkebøtteekstraktet er super! Jeg har fået en meget bedre fordøjelse, og mere energi i hverdagen – jeg kan kun anbefale det! 🙂

Alex Bühler

Jeg har været i gang med Fermenteret Mælkebøtteekstrakt i 6 uger nu, og har sjældent luft i maven, hvilket jeg ofte havde inden jeg startede. Mine hænder hæver også sjældent nu, og så kan jeg kan gå meget længere end tidligere. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til produktet.

Stine Lastein

Jeg bruger mælkebøtteekstraktet og har gjort det i et stykke tid efterhånden, og det er der flere grunde til. Først og fremmest kan jeg se hvor godt Rødkløverekstraktet virkede på min kone. Derudover hjælper alle de gode mælkesyrebakterier min tarm til at fungere. Og sidst men ikke mindst, så er produkterne økologiske, og i overensstemmelse med det jeg vil kalde for den bedste kvalitet overhovedet.
Jeg synes Herrens Mark’s flotte arbejde bør honoreres, gid tendensen til at lave den slags kvalitetsvarer vil vokse og spredes, det er simpelthen fremtiden. Så rigtig mange tak for jeres supergode ekstrakter.

Gunner Elrond

Hvad siger kunderne?

Om Rødkløverektraktet?

Om Mælkebøtteekstraktet?