Hvad siger kunderne?

Får helt klart 5 stjerner. Det er bare fantastisk. Efter 6 dage var mine hedeture helt væk … 🙂 Kan kun anbefale det – det hjælper!

Kirsten Havn Andersen

Efter 5 uger har jeg nu oplevet effekt af rødkløverekstraktet. Hvor er jeg bare glad for at jeg ikke gav op. Jeg har ikke længere de invaliderende daglige hedeture og heller ikke om natten 🙂

Tina Larsen

Kunne mærke effekten allerede efter første dag og den har været der lige siden. Jeg har nu taget fermenteret rødkløverekstrakt i 6 måneder. Så jeg er super tilfreds og kan kun anbefale det til andre 🙂

Lene Møller

Startede med Rødkløverekstrakt den 21 sep. Første 6 dage ingen ændring…på 6. dagen var natten dobbelt så varm som ellers! Men derfra er det bare gået fremad.  De sidste to nætter er jeg ikke vågnet og de sidste to dage har jeg kun haft ganske få og meget milde hedestigninger. Her til morgen har jeg ikke haft en eneste hedetur. Jeg havde meget voldsomme hedestigninger og svedeture, vågnede ca. 6-8 gange om natten badet i sved…….så TUSIND TAK !!!

Charlotte Iano Julse

Allerede efter 3-4 måneder med fermenteret Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark kunne jeg mærke store forbedringer. Jeg havde mindre ondt i kroppen, og smerter i hænder og fingerled forsvandt gradvist. Har nu været helt smertefri i mere end 12 år, fantastisk og jeg har ingen bivirkninger.

Bo Asbo Frederiksen

Mælkebøtteekstraktet er super! Jeg har fået en meget bedre fordøjelse, og mere energi i hverdagen – jeg kan kun anbefale det! 🙂

Alex Bühler

Det virker fra første dag. Har haft hedeture 12 gange om natten og efter 60 ml morgen og igen aften så er det væk. Fået et nyt liv efter 10 år. Hurra 😊😊😊

Yvonne Willumsen

Det virker  🙂 Mine hedeture om natten er væk, men pyh… det smager ikke godt.

Kirsten Munk Rasmussen