FRI FRAGT | HURTIG LEVERING | RABAT VED KØB AF FLERE PRODUKTER

Viden om

Fermenteret gulerod på glas

Fermenteret gulerod på glas

Du kan nemt selv fermentere gulerødder med mælkesyrebakterier. Du skal blot følge opskriften nedenfor.

1: Riv gulerødder med skræl, tilsæt 1% havsalt og ælt gulerødderne til de væsker godt.

2: Fyld derefter gulerødder og væske på glas med skruelåg som du har skoldet med kogende vand. Du kan evt. tilsætte fintsnittet løg el. hvidløg.

3: Fyld glasset helt og tryk grøntsagerne lidt ned så væsken går til kanten. Husk at fjerne eventuelle grøntsager på ydersiden og kanten af glasset.

4: Nu er de klar til at gære. Optimalt skal de stå mørkt ved 22-25 grader de første par dage, og herefter 17-18 grader i 3 uger. Alternativt alm. stuetemperatur.

TIP: Sæt glassene i en balje eller lignende, da væsken kan have en tendens til at løbe over.

Hvis du vil læse mere om fermenteringsprocessen, så tag et kig her.

REGOMEO, 3 liter – ØKO
-21%
495,00 DKK

REGOMEO, 3 liter – ØKO

REGOBONE, 2 liter
388,00 DKK

REGOBONE, 2 liter

REGOPUR, 2 liter – ØKO